Γενικά Ο πρώτος νεοσσός για φέτος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης RED
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

RED

PB Member
Εγγραφή
12 Μαρ 2008
Μηνύματα
339
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το πρωί έκανε την εμφανησή του ο πρώτος νεοσσός. Νωρίς το πρωί βγαινοντας στο μπαλκόνι για να δω τα δύο ζευγάρια που έχω και είδα το ένα ζευγάρι να κάθεται πάνω απο την φωλιά και να κοιτάει μέσα λες και έβλεπαν κάτι περίεργο. Οταν κατέβασα το κλουβί είδα τον πρώτο μου μικρούλι για φέτος. Εκείνη την ώρα έκανε την εμφανησή του απο το αυγό. Τώρα τους δίνω καλά βρασμένο αυγό. Μήπως χρειάζεται να προσθέσω και κάποιες πολυβιταμίνες στο νερό; Φωτο θα βάλω αργότερα γιατί δεν θέλω να τα ενοχλήσω.
 
Δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι στο νερό.Βάλε μηλαράκι στη φωλιά και οι γονείς θα ταΐσουν το μικρό. Μην ξεχνάς να ανανεώνεις το αυγό συχνά γιατί έπιασαν και ζέστες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: RED
Μπράβο Λευτέρη! Να σου Ζησει! Και με το καλό να δεχτείς και τα επόμενα!
 
Σήμερα έκαναν την εμφανησή τους άλλοι δύο νεοσσοί. Για να δούμε αν θα έρθει και ο τέταρτος!
 
Να συμπληρώσω και κάτι άλλο. Πρίν δύο ημέρες το βράδυ το κλουβί με το ζευγάρι που έχει τα μικρά δέχτηκε επίθεση απο μια κουκουβάγια. Ευτυχώς το κατάλαβα αμέσως και την έδιωξα. Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα στο σπίτι αλλά φοβάμαι μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα απο αυτη την αλλαγή. Θα ήθελα την συμβουλή σας. Ευχαριστώ.
 
Καλύτερα να τα πάρεις μέσα γιατί η κουκουβάγια θα ξαναγυρίσει. Να προτιμήσεις ενα ήσυχο μέρος για την τοποθέτηση του κλουβιού. Έτσι δεν θα ενοχλούνται οι γονείς και θα συνεχίσουν να φροντίζουν τα μικρά. Αν μείνουν έξω ακόμα και αν δεν πάθουν κάτι θα τρομάξουν πολύ και θα παρατησουν τους νεοσσούς.
 
Ορίστε και φωτο απο τα δύο μικρά που πλέον μεγάλωσαν (τα αλλα δύο δεν τα κατάφεραν☹).
 

Συνημμένα

  • Picture 1 022.webp
    Picture 1 022.webp
    38 KB · Προβολές: 67
  • Picture 1 021.webp
    Picture 1 021.webp
    34,7 KB · Προβολές: 66
οντως ειναι πολυ ομορφα και περιεργα τα χρωματα τους! Να τα χαιρεσαι... λυπαμαι για τα αλλα 2...
 
Back
Top