Ασθένειες Ο φλώρος που είχα αγοράσει αρρώστησε

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sarpijk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sarpijk

PB Member
Εγγραφή
4 Σεπ 2007
Μηνύματα
517
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Είχα αγοράσει πριν από μια βδομάδα ένα μεταλλαγμένο φλώρο εκτροφής. Σημερα το πουλί το είδα αδιάθετο να κάθεται στον πάτο του κλουβιού σχεδόν όλη την ώρα αλλά έχει όρεξη φαινομενικά και τρώει. Είναι φουσκωμένο αλλά όχι παρα πολύ δε μοιαζει σαν μπάλα δλδ. Πότε λέμε ότι το πουλί έχει καρίνα; το πουλί τρώει κανονικά. χτες το βράδυ το άφησα έξω στο μπαλκόνι όπως κάνω με όλα τα πουλιά που έχω. Για την ώρα το έβαλα μέσα διπλα στο καλοριφέρ. Να ακολουθήσω φαραμακευτική αγωγή; δείτε πως έιναι στο στήθος αν του φυσήξω τα φτερά.
 

Συνημμένα

  • DSC00644.webp
    DSC00644.webp
    39,1 KB · Προβολές: 131
Το πουλί δειχνει να είναι πρησμένο πάρα πολλή στα εντόσθια του και αρκετά σκούρα το χρώμα τους θα έλεγα. Πόσο καιρό είναι στην κατοχή σου;
 
Exei afto pou leme karina.

Mipos to pouli den kserei dika sou trofi ;

An boris dos tou, gia pikilia na pernei pali baros :
kanonika sporia gia lougara
blastomenei sporia
kapia skoulikia
kai ligo aygotrofi

prosexe ti apo ta para pano troi pio poli gia na ksereis pio trofi gnorisi kai pio trofi den gnorisi.
Prepei na kaneis kati grigora, se afti tin katastasi pou einai to pouli, to pio poli exeis 48 ores na statheropi i katastasi, meta exei klini to stomaxi tou kai den BORI na troi pia.
 
Άστο μέσα σε ζεστό σημείο γιατί ακόμα έχει μια ψύχρα ο καιρός και σε αυτά που σου έγραψε ο Αλέξανδρος εγώ θα έλεγα να κάνεις και μια αγωγή με esb 3 30% σε 1 λίτρο νερό 2 με 3 γραμμάρια και άλλαζε το καθημερινά, μην τυχόν έχει και κοκκίδια.
 
Αλεξανδρε τρωει κανονικα όλες αυτες τις μέρες. Να χορηγησω καποιο σκεύασμα οπως esb 3 που δινουν στις καρδερινες; Μπορει απλα να έχει κρυώσει;

Μορταλ δεν ειδα ττην απαντηση σου πριν γράψω.
 
Back
Top