Φροντίδα Ο χώρος διαμονής των καναρινιών μου στο μπαλκόνι

Ρανια.κ

PB New Member
Εγγραφή
15 Απρ 2016
Μηνύματα
175
Πόλη
Πεύκη
Εδω μενουν τα μικρα μου. το εφτιαξα περυσι απο ραφια ντεξιον. Γυρω γυρω εχει ατσαλινη σιτα και μπροστα σιτα καθετης κινησης. Αριστερά που δεν ειναι προστατευμενο απο τοιχο για το χειμώνα εχω βαλει plexiglass.

20160422_101657.webp
 
Όντως τέλεια! Απόλυτα ασφαλή!

*Απλά το κλουβάκι κάτω που φαίνεται δεν είναι κατάλληλο για καναρινάκια...
 
Ναι έχεις δίκιο παρήγγειλα εχθες μία ακόμη ζευγαρωστρα (δεν είχε το χρώμα που ήθελα). Θα τα αλλάξω μεθαύριο. Οδηγηθηκα σε αυτήν την κατασκευή αφού έχασα δύο καναρινακια από γεράκι!☹ Απίστευτο! Το μόνο πρόβλημα μου είναι το καλοκαίρι με την πολλή ζέστη. Πέρυσι αναγκαστικά να τα βάλω μέσα. Φέτος λέω να βάλω μία τέντα εκει που ναι το plexιglass(εννοείται θα το βγάλω) για να δω. Ήλιος έρχεται εκει μετά τις πεντε ως τις επτα αλλά κ πάλι ζεσταίνονταν👎
 
Ράνια μου μπροστά έχει μόνιμα σίτα; Αν ναι δεν νομίζω να κάνει τόσο ζέστη... Τα πλαινά τι υλικό είναι;
 
Έχει μόνιμα σιτα για τα κουνούπια. Τα ράφια κ οι κολώνες είναι ντεξιον κ γύρω γύρω μόνο σιτα. Ή μπροστινή σιτα ανοίγει προς τα πάνω για να έχω πρόσβαση. Το καλοκαίρι τις μέρες που είχε 38-40βαθμους όμως ζεσταίνονται. Παρατήρησα ότι ζεσταινοταν όλη η κατασκευή λόγω υλικού μαλλον.
 
Δεν υπάρχει χώρος για φυσική προστασία από τον ήλιο; Π.χ κάποιο φυτό αναρριχώμενο ή δενδρώδες;
 
Να σου πω το σκεφτηκα κι αυτο αλλα έπρεπε να το έχω φροντισει μαλλον νωρίτερα γιατι τωρα δε νομιζω να προλαβει να μεγαλώσει. Επισης το χειμώνα το σπίτι μου έχει πολυ αέρα και δε στεριώνει ευκολα φυτό. Αν δε βρω λυση με τεντα θα το ξανακοιτάξω.
 
Σήμερα αγορασα μία ρολόγια! Θα τη βάλω για σκίαση! Μαρια ευχαριστώ κ πάλι.
Κι εγώ που περίμενα φωτογραφίες με ολοκληρωμένη παρουσίαση όλης της κατασκευής... και με το φυτό?
 
Α εσύ είσαι πολύ μερακλού! Μπράβο πανέμορφο είναι, ποτισματάκια και θα δώσει γρήγορα :) Έχει καλή αποστράγγιση το παρτέρι;
 
Back
Top