Ασθένειες Πάει το μικρό μου..

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Eμμα!
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα σας. Σήμερα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.. Προχτές τη μέρα που έβρεχε άφησα έξω το απόγευμα τα καναρίνια μου.. Μετά το βράδυ που τα πήρα μέσα το ένα δεν ήταν καλα. Δεν ξέρω τι έπαθε! Αλλά εκείνο το βράδυ ήταν χάλια.. Του έβαλα βιταμίνες στο νερό, του έβαλα αυγουλάκι. Ετρωγε κανονικά και έπινε νερό κανονικά. Το μόνο που δεν μαρεσε ηταν που κοιμόταν συνέχεια και δεν ήταν και τόσο ζωηρό.. Το πρωι ξυπνησα το είδα και έτρωγε, ησύχασα κάπως γιατι είχα την αίσθηση ότι καλυτερεύει. Με ξαναπήρε ο ύπνος για 10 λεπτα και όταν ανοιξα τα μάτια μου είχε ψοφήσει.. ☹ Νιώθω υπέυθυνη και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Δύο χρόνια το είχα και το φρόντιζα και ξαφνικά με ένα λάθος πάει.. Το πήρα κατάκαρδα..

Κρίμα για το πουλάκι... Έμμα αυτά συμβαίνουν. Δυστυχώς... Μην νιώθεις υπεύθυνη... Καλό του ταξίδι...

Ευχαριστώ αλλά μη μου λες έτσι γιατι με πιάνουν τα ζουμιά.. Εκεινο το καναρινάκι ήταν και ο λόγος που γράφτηκα εδω.. Παραείμαι ευαίσθητη.. Θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάρω.. Ευτυχώς έχω και το άλλο..

Eυχαριστώ πολύ. Αλλά ξέρεις ήταν δωρο. Ήταν και το πρώτο μου. Το είχα και μέσα στο δωμάτιό μου όλη την ώρα. Ξύπναγα μαζί του κοιμόμουνα μαζί του. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω.. Να το σκεφτώ πρώτα αν θελω να μπω ξανα σε αυτή τη διαδικασία γιατι καλά είναι όταν το φροντίζω του μιλάω το παρατηρώ και του παίρνω πραγματα και τα βάζω μέσα στο κλουβί να δω την αντίδραση του αλλα μετά όταν φεύγουν είναι το δύσκολο.. Δεν περίμενα ποτέ να στεναχωρηθώ τόσο. Δεν είναι ότι απλά το είχα κατοικίδιο. Ήταν ένα και μοναδικό και το φρόντιζα δε φαντάζεσαι πόσο. Το αγαπούσα..

Εμμα όλοι εδώ καταλαβαίνουμε πώς νιώθεις και συμπάσχουμε μαζί σου!

Δυστυχώς όλοι μας έχουμε περάσει από αυτή την οδυνηρή φάση και πραγματικά σε καταλαβαίνουμε. Άσε να περάσει λίγος καιρός και μόλις νιώσεις έτοιμη είμαι σίγουρη πως θα νιώσεις την ανάγκη να αγαπήσεις ένα καινούριο πουλάκι.:)

και ποιος ξέρει... Ισως καπου υπάρχει ένα πουλάκι που περιμένει την αγάπη σου... 😉

αγαπητη εμμα καταλαβαινω πως νιωθεις ολοι οσοι ειμαστε φιλοι φτερετων εχουμε νιωση κατι παρομοιο και σε μαγαλυτερο αριθμο, να σκεφτεσε τα πουλακια που μοιραζεσαι την αγαπη σου με αυτα και αυτο να σε δυναμωνει για να μπορεις να φροντιζεις τα επομενα
οι απωλειες στη ζωη ειναι κατι που δεν μπορουμε να επιλεξουμε στα παντα οι μονο στα πουλια

με συνπασχοντες χαιρετισμους ανδρεας

Λυπάμαι πολύ για το πουλάκι σου αλλά νομίζω ότι για να το ξεπεράσεις γρήγορα πήγαινε να αγοράσεις ένα που να του μοιαζει. Εγώ έτσι θα έκανα πάντως στη θέση σου. Το έκανε μια συνάδελφος και συνήλθε αμέσως. Και μη νιώθεις υπεύθυνη. Πάντα θα βρισκόταν μια αιτία για να φύγει απ τη ζωή. Υπομονή.'

Λυπάμαι για σένα, σε καταλαβαίνω, αλλά λυπάμαι και εκείνο, αν σε ψάχνει και έχει ανάγκη την αγάπη σου.

Εμμα έχασα κι εγώ αυτές τις μέρες τον κανάρο μου, που τον είχα χαϊδεμένο και τον υπεραγαπούσα. Είναι τόσο ευαίσθητα!
Τι να κάνουμε...
Με τον καιρό ελπίζω να μαλακώσει η στεναχώρια και η δικιά σου και η δικιά μου...

Έμμα λυπάμαι για το καναρινάκι σου

Θα συμφωνήσω όμως με την Τζωρτζίνα
"ισως καπου υπάρχει ένα πουλάκι που περιμένει την αγάπη σου"

και για να το θέσω και διαφορετικά

γιατί να στερήσεις την αγάπη σου από κάποιο πουλάκι που σίγουρα την έχει ανάγκη;

Φιλικά
Τίμος
:)

Έμμα, λυπάμαι πολύ, ξέρω πώς νιώθεις.. Αλλά πάντα υπάρχει μια ψυχούλα που έχει ανάγκη την αγάπη σου. Κι εγώ πάντα έτσι λέω αλλά πάντα αποκτώ ένα νέο φιλαράκι.. Μπορείς να σκεφτείς ίσως την πρόταση του φίλου Smokie να σου χαρίσει ένα άλλο καναρινάκι. Ίσως και να πρέπει για να μη μένει μόνο του το άλλο, κρίμα είναι.

Back