Ασθένειες Πέθανε η καρδερινα μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Akisbet
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Akisbet

PB New Member
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Όνομα
Αλέξης
Δυστυχώς πριν λίγη ώρα έχασα τον Κούκη, την καρδερινα μου. Το πρωί στις 9 τα τάισα, τα καθάρισα τους άλλαξα το νερό κ ηταν μια χαρά, στις 14:00 που γύρισα σπιτι ηταν στον πάτο φουσκωμένος, πήγα στο φαρμακείο να παρω αλμοραλ κ οταν γύρισα είχε πεθάνει

Τα εχω στο μπαλκόνι, σε μια ξύλινη κατασκευή με πλαστικά τζάμια για να μην τα χτυπά το κρύο κ η βροχή, την καρδερινα την είχα σε εσωτερικό χώρο γιατί πριν 20 μερες περίπου είχε ενα θέμα κ έδωσα αντιβίωση για μια βδομάδα, αλλα τώρα έδειχνε μια χαρά

Για ποιο λόγο έδωσες αντιβίωση Ακη;

Τι είχε το πουλί;

Είχα δημιουργήσει κ σχετικό θέμα ( η καρδερινα μου εδω κ μερες δεν κελαηδάει ) στις 18/11, βέβαια μετά τη θεραπεία έδειχνε μια χαρά κ την Δευτέρα που την έπιασα για να χορήγησω πουλμοσαν προληπτικά γιατί είχα θέμα με ενα καναρινι, η κοιλιά της κ το στήθος ηταν μια χαρά !

Ναι... Τώρα το θυμήθηκα.

Εδώ είναι...
Η Καρδερινα μου εδω και μερικές μερες δεν κελαηδάει

Ακου φίλε.

Το πουλί από την στιγμή που δεν ξέρεις τι έχει δεν μπορεί να παίρνει ότι φάρμακα νάναι.

Το καλύτερο είναι να πηγαίνει σε κάποιον ειδικό που να ξέρει από αθένειες.

Ποιος το κάνει... Θα μου πεις;

Τουλάχιστον θα μπορούσες να ενημερώσεις το σχετικό θέμα που άνοιξες τότε με λεπτομέριες και φωτό μήπως κάποιος ήξερε να σου πει μία γνώμη.
Εγώ γι αυτό δεν έγραψα. Γιατί από ασθένειες έχω μαύρα μεσάνυχτα και ούτε γνώμη μπορώ να εκφέρω.

Πλέον το φόρουμ μας διαθέτει έναν πολύ καλό γνώστη στις ασθένειες (και όχι μόνο) που θα έσωνες κατα πάσα πιθανότητα το πουλάκι.

Και το λέω αυτό για την επόμενη φορά που θα έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιο πουλί.

Αυτό που κάνουμε όταν διαπιστώνουμε πως ένα πουλί είναι άρρωστο βγάζουμε μία καθαρή φωτό την κοιλιά του... Αναφέρουμε λεπτομερώς τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν πάει κάτι καλά... Και τι συμπτώματα έχει.
Βγάζεις και μία φωτό τις κουτσουλιές του από τον πάτο του κλουβιού.

Και ο Θεός βοηθός.

Ξέχασα να αναφέρω το εξής...

Τα παραπάνω δεν αναιρούν τις συμβουλές που σου έδωσε ο Νίκος (Paianas).

Ο Νίκος μπορεί να είχε δίκιο...

Αλλά...

Ξέρεις πόσες φορές υποτροπιάζει ένα πουλί μετά από μία θεραπεία χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι;

Είναι πολύ κρίσιμη και η περίοδος μετά την αποθεραπεία του πουλιού.

Είμαι παθών σ αυτό, αλλά τυχερός που δέχτηκα σωστές συμβουλές, από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που ανέφερα πιο πάνω.

Να το πάρει το ποτάμι. Ποιος είναι; Πες μας. :)

😀

Δεν γράφω το όνομά του γιατί με κυνηγάει όταν τον διαφημίζω...😀

Αλλά θα το πάρει το ποτάμι.

Μιχάλη δεν μπορώ να κρατηθώ ορέ...

https://community.petbirds.gr/threads/Είμαι-ο-Μιχάλης-έχω-Καναρίνια-καρδερίνες-και-red-siskin.21956/

Θα έσκαγα...👍

Back