Γενικά Πέθανε ο Νίκος

Parrotsmile

PB Member
Εγγραφή
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.055
Πόλη
Καλαμάτα
Σήμερα το πρωί πήγα όπως κάθε Σάββατο να δω τον Νίκο αλλά δυστυχώς δεν ήταν στο κλουβί του.Χτες μου είπαν ότι είχε διάρροια αλλά το απόγευμα φαινόταν καλά. Τελικά σήμερα το πρωί τον Βρήκαν πεθαμένο στο κλουβί του. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον καημένο τον Νίκο.
Ευχαριστώ πολύ τον andrews69 που είχε προσφερθεί να πάρει τον Νίκο και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και ένα νέο σπίτι που θα τον αγαπούσαν.
 

Συνημμένα

  • Resize of Morning in a petshop 002.webp
    Resize of Morning in a petshop 002.webp
    29,4 KB · Προβολές: 176
κριμα... Τον ειχα συμπαθησι απο τοτε που μας τον ειχες διξει εδω στο φορουμ..
 
Κριμα Κωνσταντινε, λυπαμε πολυ για το πουλακι!
Ποια ειναι η ιστορια του;
 
Kρίμα βρε Κωσταντινέ...Φαντάζομαι θα είχατε κοιταχτεί πολλές φορές στα μάτια και θα σου έλεγε "πάρε με απο εδώ"! Τουλάχιστον σε γνώρησε κι ετσι όπως του φερόσουν έφυγε ευτυχισμένο...
 
Kρίμα βρε Κωσταντινέ...Φαντάζομαι θα είχατε κοιταχτεί πολλές φορές στα μάτια και θα σου έλεγε "πάρε με απο εδώ"! Τουλάχιστον σε γνώρησε κι ετσι όπως του φερόσουν έφυγε ευτυχισμένο...

Δε θέλω να το σκέφτομαι καθόλου, και ούτε να θυμάμαι αυτά τα ματάκια που μου έλεγαν...
 
Τοσο καιρο ελεγα μακαρι να μην ξαναμπει θεμα εδω. Και παλι αρχισαμε... Κριμα. Και ηταν και απο τα πατρια εδαφη...
 
☹ Είμαι λυπημένος για να διαβάσετε αυτή την είδηση. Γνωρίζω ότι έχετε κάνει το Νίκο πολύ χαρούμενος. Ο απολαμβάνουν τις επισκέψεις σας. Νομίζω ότι όλοι θα λείπει.
 
Κρίμα βρε Κωνσταντίνε... Και φαίνεται στη φωτο τόσο χαριτωμένος...
 
Πολύ λυπήθηκα για τον χαμό του Νίκου, άξιζε να είναι σε μια οικογένεια και να νιώσει την αγάπη των ανθρώπων...
 
Όχι βρε Κωσταντίνε.. Πολύ κρίμα γιατί πραγματικά τον είχα συμπαθήσει τον καημένο τον Νικολάκι από όταν είχα μάθει την ιστορία του.. Τί να πώ.. Ο ιδικτήτης του ο προηγούμενος, τώρα TI κατάλαβε;
 
Το καημενο.. Κριμα! Αν και το χα ξεχασει απο τοτε που μας ειχες πει γι αυτο τωρα στεναχωρηθηκα γιατι περιμενα το επομενο σου θεμα να ναι αυτο που θα μας ελεγε οτι ο Νικος θα εφευγε απο το πετ σοπ! Απ οτι επαθε διαρροια; Ο Αντρεας ειχε προσφερθει καιρο να το παρει ετσι δεν ειναι; Γιατι καθυστερησε; Οχι οτι φταιει αυτος... Προς θεου! Ουτε ο παλιος του κατοχος φταιει!
 
Φώτης -
Γνωρίζω ότι ορισμένα από τα στοιχεία για την κατάσταση με τον Νίκο. Κωνσταντίνος προσπαθούσε να τον ιδιοκτήτη του Νίκου να συνεργαστούν. Κωνσταντίνος προσπαθούσε να πείσει τον άνθρωπο για να επιτρέψει τον Νίκο να προχωρήσει σε ένα νέο σπίτι. Ωστόσο, ο άνθρωπος δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν γνωρίζω τις σκέψεις του ο άνθρωπος. Ο ιδιοκτήτης του pet shop ήταν εκμετάλλευση Νίκος εκεί μετά από αίτημα του ανθρώπου.
 
Κρίμα το καημενάκι... Πολύ λυπήθηκα, του άξιζε μια οικογένεια...
 
Back
Top