Γενικά Πέθανε το θηλυκό και φοβάμαι μην πεθάνει τώρα και το αρσενικό

Johnakos6

PB New Member
Εγγραφή
18 Μαϊ 2020
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά... Είμαι νέο μέλος στην ομάδα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή δυσάρεστη εμπειρία μου με το θυληκο καναρίνι μου που έφυγε κάπως περίεργα!

Λοιπόν είχανε παραμορφωθεί τα πόδια του το πήγα σε ένα pet shop και μου είπε ότι φταίει το δαχτυλίδι που φορούσε στο πόδι του και ότι με ένα ειδικό μηχανήματα κι βγαίνει και όλα καλά θα επανέλθει! Έτσι λοιπόν και έκανα σήμερα το πήγα να βγάλει το δαχτυλίδι του αλλά δυστυχώς έγινε αιμορραγία στο πόδι της και ξεψύχησε δυστυχώς! Μαζί με το θυληκο είχα και ένα αρσενικό που μόλις ξανά έβαλα το κλουβί στην θέση του και ειτανε μόνο του κελαιδουσε ας πούμε πένθιμα και φοβάμαι μην μου ψοφήσει και αυτό! Εαν βάλω κάποιο άλλο θυληκο μέσα στο κλουβί θα το δεχτεί; Σας ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις που θα μου δώσετε!
 
Καλησπερα Γιαννη!

Οταν εχει προβλημα ενα πτηνο το παμε στο γιατρο και οχι στο pet shop γιατι συμβαινουν πραγματα σαν αυτα που περιγραφεις.
Οταν θα θελησεις να παρεις ξανα ταιρι στο αρσενικο σου, να φροντισεις να κρατησεις καραντινα!

Δεν κινδυνευει το αρσενικο να παθει κατι απο την απωλεια.
 
Οχι δεν αρκει αυτο που αναφερεις,ριξε μια ματια εδω.

 
Γιάννη, με τις 40 μέρες καραντίνα απο αύριο ας πούμε φτάνουμε στον Ιούλιο που απαγορεύεται να βάλεις τα καναρίνια σε αναπαραγωγή. Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβρη για να βρεις καινούριο πουλάκι. Εδώ στο φόρουμ πολλοί χαρίζουν καναρίνια σε άλλα μέλη, αν μείνεις και έχεις το νου σου ίσως να βρεθεί κάτι κι απο εδώ. Μέχρι τότε διάβασε όσο περισσότερο μπορείς για να ενημερωθείς για τη σωστή φροντίδα τους. https://community.petbirds.gr/articles/
 
Back
Top