Πέτσσοπ της Αθήνας έχει ΠΟΛΛΑ μωρά παπαγάλους

Πόλη
Νέα Σμύρνη
λοιπον οποιος σκεφτεται να αγορασει παπαγαλο, τωρα στα 2 μεγαλα πετσσοπ της Αθήνας στο κεντρο εχει ΠΟΛΛΑ μωρακαι ειναι ευκαιρια να παρετε τωρα για να τα μεγαλωσετε εσεις! Εχουν μωρα απο κοινα παπαγαλακια και κοκατιλ μεχρι αλεξανδρινους, γριζους, αμαζονιου, κακατουας, κονουρες χαμος σας λεω! Ακομα αυτοι τα ταιζουν με συριγκα, δεν τρωνε μονα τους δηλ γιαυτο το θεωρω ευκαιρια!
δειτε σε φωτο μερικα, εχει και μερικους μεγαλους στις φοτο αλλα τα περισσοτερα ειναι μωρα και καταπληκτικά!
τιμες, αφρικαν 1500-1600, κακατουα 3500!

Συνημμένα

• 1.webp
    1.webp
    74 KB · Προβολές: 208
  • 2.webp
    2.webp
    80,8 KB · Προβολές: 201
  • 3.webp
    3.webp
    79,6 KB · Προβολές: 183
  • 4.webp
    4.webp
    63 KB · Προβολές: 183
  • 5.webp
    5.webp
    125,7 KB · Προβολές: 151
  • 6.webp
    6.webp
    144,1 KB · Προβολές: 154
  • 7.webp
    7.webp
    107,3 KB · Προβολές: 164
  • 8.webp
    8.webp
    97,3 KB · Προβολές: 158
Νασο τελειες οι φωτο! :D Μ'αρεσε που το σκεφτηκες και πηρες φωτογραφικη μηχανη μαζι σου! Τα μωρα ειναι τελεια! :8: Θα θελα να μπω μεσα και να πω : ''ενα απ'ολα παρακαλω!'':24:

ασε ανεστη ειχε κιαλλα αλλα αυτα πηρα φοτο, απο το κιν ειναι, πουναχα φοτογραφικη μαζι μου! Παντος οπως το λες ειναι, βαλε ενα απολα! 😀

To θετικο της υποθεσης ειναι οτι, εστω κ λιγα πετ σοπ φερνουν μωρα, αφου εχουν πλεον καταλαλαβει ο τι οσο πιο μικρος ειναι ο παπαγαλος τοσο πιο ευκολα εκπαιδευεται!

τυχερε νασο... Που τα ειδες κ απο κοντα!

Είναι πραγματικά εκπληκτικά τα μωρά, αλλά εκτός της τιμής που μπορεί να ειναι απαγορευτική για πολλούς, πρέπει κανείς να το σκεφτέι σοβαρά πρίν προβεί στην αγορά ενός πουλιού και μαλιστα μεγάλου, γιατι τα μωρα μεγαλώνουν και εχουν μεγάλες απαιτήσεις! Διαμονή, περιποίηση, διατροφή...

Δεν θέλω να φανει οτι είμαι αρνητική στην αγορά ενος κατοικίδιου πουλιού, αλλά θα πρέπει η αγορά να γίνει με ωριμότητα και υπευθυνότητα και όχι μόνο απο περιστασιακό ενθουσιασμό. Για όσους είναι νέοι,θυμηθείτε να το συζητήσετε με την οικογένειά σας γιατι εκείνοι έιναι που θα επιφορτιστούν το φορτίο όταν σας περάσει ο ενθουσιασμός...☹

Ειναι αυτο που λένε: Μικρά πουλάκια, μικρά προβληματάκια. Μεγάλα πουλάκια... Μεγάλα προβληματάκια!

Τέλεια τα μωρά! Είναι τόσο γλυκά! Ρώτησα se pet shop πριν 3 μερες και μου είπαν πως θα φέρουν μωρά τον Μάιο (από Ολλανδία).΄Θέλω να έρθω στην Αθηνααα! 🙂

Back