Διατροφή Πήρα έναν παπαγάλο αλλά δεν τρώει καθόλου;

Να χαίρεσαι το καινούριο σου φιλαράκι.
Ελπίζω να μας τον παρουσιάσεις κανονικά με φωτογραφίες κλπ.
Ηλικία ξέρουμε; Φοράει δαχτυλίδι;
Στην αρχή από το σοκ της αλλαγής έτσι είναι.
Το δικό μου σήμερα έφαγε. 2 μέρες δεν είχε πλησιάσει το φαγητό.
Θέλουν πρώτα να συνηθίσουν το νέο περιβάλλον.
Να σου ζησει :)
 
Εγώ θα συστήσω πάλι υπομονή.
Καλύτερα να ηρεμήσει, να φάει πρώτακαι να συνηθίσει και μετα να δοκιμάσεις να τον βγάλεις. Μην τον στρεσσάρεις,ίσως να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μίλα του απαλά και κάτσε σε σημείο να σε βλέπει αλλά όχι "επάνω" απ' το κλουβί. Δωστου το χρόνο του να μάθει το περιβάλλον του και να σε συνηθίσει.
 
ντειβιντ να χερεσε τον νεο σου φιλο. ειναι νωρις για να τον βγαλης απο το κλουβι του. Οσο για το γεγωνος οτι φοβατε δεν σημενη οτι ειναι και αγριος, απλα δεν εχει προσαρμοστη ακομα. μην κανεις βιαστικες κινησης ειδικα τωρα στην αρχη που βρισκετε στο σταδιο της προσαρμογης. Για τον εαν θα τον εχεις μεσα η στο μπαλκωνη, θα σου προτεινα μεσα και καποιες ωρες της ημερας στο μπαλκονι με επιβλεψη. εξω οι κυνδινοι ειναι πολη για να ειναι τελειως μονος. Οταν ηρεμηση θα φαη. Οσο για την ηληκια εαν οντως ειναι αυτη, ειναι καλη γιατι θα δεθη περισοτερο μαζι σου αλλα βεβαια σιγα σιγα, θελει πολη υπομονη και καθολου βιασυνη και τα αποτελεσματα θα ερθουν.
 
Τώρα που χειμωνιάζει κιόλας κρίμα κι άδικο είναι το πουλάκι να μένει στο μπαλκόνι. Οπως είπε ο Έκτορας, λίγες ώρες και με επίβλεψη, κίνδυνοι υπάρχουν παντού πια.Αν το πουλάκι το θες να δεθεί μαζί σου και να κάνετε παρέα, θα πρέπει να το έχεις μέσα στο σπίτι ώστε να εξοικιωθεί με τον χώρο. Έξω μόνο για να πάρει λίγο τον αέρα του. Και προσοχή τώρα που χειμωνιάζει, κρυώνουν κι αυτά όπως κι εμείς.
 
Back
Top