Φροντίδα Πήρα ένα ζευγάρι κοκατίλ αλλά δεν ακούγονται καθόλου

Γεια σου φίλε μου και ένας φίλος μου ειψε το ίδιο πρόβλημα με εσένα να σου πω την απάντηση θέλουν τον χρόνο τους αλλά να συνηθίσουν και τον χώρο τους αλλά και εσενα
 
Αναλογος αν είναι πολύ εξημερωμένα υπάρχει περίπτωση να σε αγαπήσουν πολύ εύκολα αλλά είναι πολύ δύσκολο να μπουν μέσα μόνα τους πρέπει να καθήσουν πάνω στο χέρι σου και να τα βάλεις εσύ ανάλογος και το κλουβί βέβαια
 
Σε τι χώρο τα έχεις Περικλή? Χρειάζεσαι βοήθεια με το κλουβί ή τη διατροφή? Αν τα αγόρασες απο πετ σοπ τότε να μην τα αφήσεις να βγουν έξω καθώς υποθέτω θα είναι άγρια πουλιά και δεν θα μπορέσεις να τα βάλεις πίσω χωρίς να τα κυνηγήσεις για να τα πιάσεις και να τα φοβήσεις.

Πώς ξέρεις ότι ειναι σίγουρα ζευγάρι? Μπορούμε να δούμε φωτο;
 
@Φοίβος καλησπέρα ναι από pet shop τα έχω αγοράσει... μου είπαν το θηλυκό ειναι 3 μηνών και το αρσενικό 6 ... έμαθα ότι δεν είναι καλό να είναι στον ήλιο εκτεθειμένα. Πόσο χρόνο χρειάζονται περίπου για να με συνηθίσουν και να με εμπιστευτούν; μπορούνε να μάθουν λέξεις εύκολα; και ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για κάποιες λέξεις η κάποιο σφύριγμα τραγούδι;

20200720_225352.webp
[automerge]1595882432[/automerge]
@Φοίβος τα έχω σε μεγάλο κλουβί και σε μεγάλο ευρύχωρο σπίτι το απόγευμα τα βγάζω έξω στο μπαλκόνι που είναι και αυτό πάρα πολύ μεγάλο.
Όταν τα πείρα δεν κελαηδουσανε καθόλου τώρα εδώ και 2 με 3 ημέρες αρχίσανε να κάνουν κάτι ήχους. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Φοίβος το εκτιμώ.
 
Φαίνονται νεαρά πουλάκια κι είναι πολύ όμορφα. Να έχεις στο νου σου ότι 2 πουλιά εξημερώνονται πολύ πιο δύσκολα απο ένα μόνο του. Επίσης τα κοκατίλ δεν φημίζονται για την ομιλία τους αλλά αρσενικά άτομα που έχουν μεγαλώσει απο μικρά με ανθρώπους μαθαίνουν να λένε μερικά πράγματα και να σφυρίζουν σκοπούς. Κάνε την προσπάθειά σου μιλώντας τους πολύ και προσπαθώντας με κεχρί σε τσαμπί να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.

Ο ήλιος είναι πολύ ωφέλιμος για τα πουλιά όταν είναι χωρίς μεγάλη ένταση (πρωινός ήλιος το καλοκαίρι) και τα πουλιά έχουν τη δυνατότητα να αποσυρθούν σε σκιερό μέρος αν δεν τον θέλουν άλλο. Βοηθά εκτός απο τη σύνθεση της βιταμινής D και στην καλή λειτουργία του θυρεοειδή αδένα.
 
Back
Top