Αναπαραγωγή Πήρα ένα ζευγάρι lovebirds και θέλω να τα ζευγαρώσω

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ella
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ella

PB New Member
Εγγραφή
8 Ιουν 2009
Μηνύματα
11
Πόλη
Βάρη
γεια σε όλους σας,
πρόσφατα πήρα ένα ζευγάρι Lovebirds που είναι πολύ αγαπημένα. από το μαγαζί που τα πήρα μου είπαν να τους βάλω φωλιά γιατί είναι έτοιμα για αναπαραγωγή. η φωλιά που μου δώσανε φοβάμαι πως είναι μικρή αλλά μπορεί να είναι η ιδέα μου. Δεν τα έχω δει να μπαίνουν μέσα εδώ k 3 μέρες που τα έχω αλλά παρατηρώ τις τρίχες φοίνικα που έχω βάλει μέσα πως είναι κάποιες κάπως διαφορετικά. Αυτό λέτε να σημαίνει ότι μπαίνουν η απλά κουνιούνται όταν αλλάζω θέση το κλουβί. έχω αγωνία λίγη help please!
 
Τέτοια εποχή δεν είναι και ότι καλύτερο η αναπαραγωγή. Η πολύ ζέστη μόνο προβλήματα δημιουργεί. Από τη στιγμή που τα πήρες και πρόσφατα αυτό είναι ένας ακόμη λόγος να τα αφήσεις κάποιο διάστημα να συνηθίσουν το νέο περιβάλλον. Στο τέλος του καλοκαιριού θα τους κάνεις μια καλή προετοιμασία και θα τους ξαναβάλεις τη φωλιά και υλικό έξω από τη φωλιά για να την φτιάξουν. Μέχρι τότε μελέτησε τα θέματα που είναι σχετικά με το ζευγάρωμα των Lovebirds αλλά και με την διατροφή, διαμονή κλπ ώστε να είσαι έτοιμη να τους προσφέρεις ότι καλύτερο. Και φυσικά ότι χρειαστείς και ότι απορία έχεις μπορούμε να βοηθήσουμε.

ΥΓ. Μην πιστεύεις τους πετσοπάδες συνήθως λένε μπαρούφες. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι δύο Lovebirds είναι ζευγάρι (μπορεί να έχεις και δύο πουλιά του ίδιου φύλου) όπως δεν μπορείς να ξέρεις ότι είναι έτοιμα για αναπαραγωγή.
 
σημερα ειδα το θηλυκο να μπαινει μεσα στη φωλια αλλα δεν ηθελα να του δημιουργησω ανγχος γιατι δεν με ξερει και με φοβαται.λετε να σημαινει κατι αυτο; Ειχα αρχισει να σκεφτομαι να την βγαλω τη φωλια σιγα σιγα...
 
Μπορει να εινια και απλη περιέργεια..ή μπορει και όντως να σημαίνει κατι! Οτι μπορουν αν είνια διαφορετικου φίλου να ζευγαρώσουν... ΜΠΟΡΟΥΝ.. Το θέμα ομως είνια οτι δεν ενδεικνειται η εποχη... Τώρα αν τα εχεισ σε δροσερο μέρος τότε πιστευω (με καθε επιφυλαξη στο λέω) μπορείς να κάνεις κατι..ΑΛΛΑ αυτο που σου προτεινω να κάνεις τώρα είνια υπομονη και να βγαλεις τη φωλια..😀!
 
η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω να δω μικρα μωρακια αλλα αν ειναι για το καλο τους θα τη βγαλω και θα περιμενω μεχρι το σεπτεμβρη...
 
Όλοι μας, πάντα θέλουμε να έχουμε μικρά μωρά. Αλλά μικρά ΖΩΝΤΑΝΑ μωρά. Η υπερβολική ζέστη δεν βοηθάει σε αυτό και πίστεψέ με είναι τεράστια η απογοήτευση να χάνεις μωρά από τη ζέστη. Για αυτό και επιμένουμε σε αυτό το θέμα. Εκτός και αν έχεις λύση για τη ζέστη που θα κάνει σε ένα μήνα. Τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
 
Back
Top