Γενικά Πήρα τον δικό μου κοκατούα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης EFTHIMIS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μπράβο Ευθύμη! Να σου ζήσει!

Πές μας δυο λογάκια για τον νεο σου φίλο;
Του πήρες και κλουβί; Παιχνιδια; Πως του φαινεται στο σπίτι;
Βαλε φωτογραφια του στις Παρουσιάσεις πουλιών όποτε μπορέσεις!
 
ειναι κουκλα 6μηνων ονομα ακομη δεν το εβγαλα! Την εχω πανω σε σταντ ελευθερη! Ακομη φωτογραφια δεν την εβγαλα! Ααα της πηρα και πολλα παιχνιδια!
 
Πως ξερεις το φυλο; Της εχουν κανει DNA? Απο που την αγορασες; Τι ειδος κοκατου ειναι; Πες μας λιγα πραγματα αν θελεις. :)

Τι σταντ εννοεις; Το κλασικο με το δισκο και τη μια πατηθρα; Αυτο δεν ειναι καταλληλος χωρος για να μενει μονιμα αλλα μονο για την ωρα εξω απο το κλουβι.
 
Να σου ζήσει!Άντε με το καλό να δούμε και φωτογραφίες. Εξημερωμένη είναι;
 
Να σου ζήσει, για να δούμε θα είμαστε 2 με κοκάτου τελικά;
 
το εχουν κανει dna απ"οτι μου ειπαν, ειναι medium sulfur cockatoo(me to mikro lofio)κλουβι ακομη δεν του πηρα, τον εχω 2μερες μονο!Η συμπεριφορα του, ειναι λιγο τρομαγμενος απο το ταξιδι πιστευω!ΡΟΔΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ!
 
παιδια δυσκολευομαι λιγο με το site και me to forum γιατι πριν ασχοληθω με φιλους που πετανε δεν ειχα καμια σχεση!
 
Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο μαγαζι και δεν γινεται να στειλω αλλα αυριο πιστευω θα τις εχω!
 
θα σας αφησω για λιγο γιατι πρεπει να παω και ασχοληθω μαζι του! Σας ευχαριστω ολους!
 
Γρηγορη ο δικο σου ποσο χρονων και τι ειδους ειναι;

Μικρός είναι και ο δικός μου (5 ετών σχεδόν) και διαφορετικό είδος. Θα πρέπει να σου επισημάνω οτι η αγορά ενός κοκάτου δεν είναι καθόλου απλή. Είναι αρκετά ιδιαίτερα πουλιά, με πολλά υπέρ αλλά και πολλά κατά. Χρειάζοντε αρκετή ενασχόληση, αρκετή υπομονή, πλούσια διατροφή, αρκετό χώρο διαμονής, πολλά παιχνίδια, αρκετή προσοχή, ότι για έναν άλλο παπαγάλο, μπορεί να φανεί ανούσιο, σε έναν κοκάτου θα πρέπει να μας κινεί την περιέργεια (έστω και αν αυτό λέγεται ακόμα και φτέρνισμα). Αρκετά ευάλωτα στην νόσο PBFD (είναι τα πρώτα στην λίστα σε ποσοστό προσβολής στο 70% απο τα άλλα είδη), και πολύ ευαίσθητα. Θα πρέπει να προμηθευτείς σύντομα ένα αρκετά ευρύχωρο κλουβί με πολλά παιχνίδια και κατα κύριο λόγο ξύλινα, και ιδίως τώρα που το πουλί είναι σε κατάσταση στρες και αλλαγή περιβάλλοντος το σταντ δεν του παρέχει την ασφάλεια και την σιγουριά που χρειάζεται να νοιώθει αυτές τις μέρες. Στο στάντ αργότερα που θα συνηθίσει το περιβάλλον και τα νέα πρόσωπα που το περικλείουν. Αν του έκαναν DNA τότε μαζί με τα έγγραφα του πουλιού (αν υπάρχουν) θα πρέπει να σου έδιναν και τα αποτελέσματα του DNA.
 
το εχουν κανει dna απ"οτι μου ειπαν, ειναι medium sulfur cockatoo(me to mikro lofio)κλουβι ακομη δεν του πηρα, τον εχω 2μερες μονο!Η συμπεριφορα του, ειναι λιγο τρομαγμενος απο το ταξιδι πιστευω!ΡΟΔΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ!


Ευθυμη να σου ζησει.
Για πες μας πηγες ο ιδιος Ροδο;
Αν οχι, τον ειδες καθολου τον παπαγαλο πριν σου τον στειλουν (φωτο) η μονο με την εμπιστοσυνη σου προς τον εκτροφεα;
Πως ηρθε απο την Ροδο; Σε τι ηταν μεσα και με τι μεσο;
 
Back
Top