Γενικά Πίπης! (αν είναι αρσενικός)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Tommiegr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κουκλί είναι και όντως θέλουν μια παρέα (εκτός αν περνάς πολύ ώρα μαζί τους.)
Το κλουβακι είναι στην αυλή της γιαγιάς μου, όλο το καλοκαίρι παρέλαση γίνεται εκεί, θα είναι η ατραξιόν ! Το χειμωνα μέσα στο σπίτι!
 
Πρεπει να έχουν κάποιο μέγεθος; Διάμετρο;
Δεν θυμάμαι τα χιλιοστά, βάζουμε σε δύο διαφορετικές διαμέτρους, η μία η κλασσική που έχουν και οι πλαστικές των petshops και πιο χοντρή.
 
Πανέμορφος και αρσενικότατος. Η αλήθεια είναι ότι ένα ταίρι δε θα ήταν άσχημο αλλά εάν δεν υπάρχει χώρος δε πειράζει.
αυτό με τον χώρο το σκεφτομαι και εγω, αυριο θα τα αλλαξω, εχω μια κλουβα διπλη ( γεννιστρα για καναρινια) και λεω να τα μεταφέρω εκει. Κατι αλλο, αν δεν θελω να ζευγαρώσουν, απλα δεν βαζω φωλια;
 
Κατι αλλο, αν δεν θελω να ζευγαρώσουν, απλα δεν βαζω φωλια;
Έτσι κι αλλιώς ούτε το θηλυκό σου είναι σε ώριμο γι αναπαραγωγή, ούτε η κατάλληλη εποχή είναι και πρέπει να κρατήσεις 40 μέρες καραντίνα.
 
Αρσενικότατος 100% . Όσο αφορά τις πατίθρες μπορείς να πάρεις καβίλιες των 12 χιλιοστών και των 10 χιλιοστών διάμετρο. Βγαίνουν σε βέργες 1 μέτρο μήκος και τις κόβεις όσο θέλεις. Εγώ αυτές χρησιμοποιώ για τα δικά μου.
 
Να τον χαίρεσαι! Είναι πολύ όμορφος και ιδιαίτερος!

Το κλουβακι είναι στην αυλή της γιαγιάς μου, όλο το καλοκαίρι παρέλαση γίνεται εκεί, θα είναι η ατραξιόν !
😀 τέλεια! Αλλά προσοχή στα ιπτάμενα ή στα τετράποδα αρπακτικά! Μην μένει μόνος του έξω και χωρίς να είναι κάποιος μαζί του!

εχω μια κλουβα διπλη ( γεννιστρα για καναρινια) και λεω να τα μεταφέρω εκει.
Γενικά τα παπαγαλάκια έχουν ανάγκη από κλουβιά με ύψος και όχι με μήκος όπως τα καναρίνια.. Διάβασε αυτό το άρθρο να καταλάβεις: https://community.petbirds.gr/threads/Κλουβιά-για-πουλιά.17800/
 
Back
Top