Γενικά Παίζει ρόλο το χρώμα στην αναπαραγωγή των budgie;

dimitra_1980

PB Member
Εγγραφή
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
548
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω μια κοπελίτσα στον Μπάτζι μου. Όχι απαραίτητα για αναπαραγωγή. Για παρέα. Παίζει ρόλο το τι χρώμα είναι, σε περίπτωση που ζευγαρώσουν; Ο δικός μου είναι άσπρο-μπλε και σκέφτομαι να του παρω μια κίτρινη θυληκια. Υπάρχει πρόβλημα;
 
Τι προβλημα εννοεις Δημητρα;
Χωρις να ειμαι ειδικη, νομιζω οτι αφου τα πουλια ειναι κοινα παπαγαλακια κ οχι εκθεσιακα, κ εσυ χομπιστας κ οχι εκτροφεας, τοτε το χρωμα των πουλιων δεν παιζει ρολο, αρκει να ειναι κ τα δυο υγιη κ ευτυχισμενα!
Καλο ειναι να του παρεις ενα ταιρι, ειναι κοινωνικα πουλια κ θελουν παρεα, μην ξεχασεις την καραντινα κ μετα να βεβαιωθεις οτι ειναι ωριμα κ ετοιμα πριν τα βαλεις φωλια:)
 
Πρόβλημα από άποψης υγείας (πχ. Παράγοντες θνησιμότητας στα καναρίνια) δεν υπάρχει. Από κει και πέρα παίζει ρόλο το τι μικρά (χρώματα) θέλεις να βγάλεις εσύ.
 
Ναι.. Αυτό εννοούσα. Μήπως δηλαδή υπάρχει πρόβλημα θνησιμότητας όπως στα καναρίνια.Αφού δεν υπάρχει, οκ. Δε με ενδιαφέρει αν βγάλουν μικρά τί χρώμα θα είναι, αρκεί να τα βρουν μεταξύ τους και να μην είναι μόνος του ο Μπάτζι μου.
 
Back
Top