K Katerina_ Εγγραφή 14 Αυγ 2008 Μηνύματα 140 Πόλη Χανιά 23 Σεπ 2008 #1 Είναι απιστευτος! Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Είναι απιστευτος! Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
A anastasios Εγγραφή 18 Νοε 2007 Μηνύματα 175 Πόλη Πειραιάς 23 Σεπ 2008 #2 ΤΕΛΕΙΟΣ! Στο τελος ειδικα θελει κοκκαλακι για το λοφιο! Υ. Γ. Διπλα υπαρχει στο κλουβι αλλο πουλι;
K Katerina_ Εγγραφή 14 Αυγ 2008 Μηνύματα 140 Πόλη Χανιά 23 Σεπ 2008 #3 ναι απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι γεματα τα κλουβια τους.. κ αν προσεξεις στο πρωτο youtube αριστερά κουνιεται κ ο αλλος παπαγαλος:D
ναι απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι γεματα τα κλουβια τους.. κ αν προσεξεις στο πρωτο youtube αριστερά κουνιεται κ ο αλλος παπαγαλος:D
A anastasios Εγγραφή 18 Νοε 2007 Μηνύματα 175 Πόλη Πειραιάς 23 Σεπ 2008 #4 Katerina_ είπε: ναι απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι γεματα τα κλουβια τους.. κ αν προσεξεις στο πρωτο youtube αριστερά κουνιεται κ ο αλλος παπαγαλος:D Δείτε το υπόλοιπο... Απλα ειδα το 1ο βιντεο πρωτα:DΘελω και εγω αλλα η γυναικα γκρινιαζει γιατι ειναι μικρο το σπιτι☹:και εχω ειδη τον μικρο{ζεμπρακι}
Katerina_ είπε: ναι απο οτι φαινεται πρεπει να ειναι γεματα τα κλουβια τους.. κ αν προσεξεις στο πρωτο youtube αριστερά κουνιεται κ ο αλλος παπαγαλος:D Δείτε το υπόλοιπο... Απλα ειδα το 1ο βιντεο πρωτα:DΘελω και εγω αλλα η γυναικα γκρινιαζει γιατι ειναι μικρο το σπιτι☹:και εχω ειδη τον μικρο{ζεμπρακι}
X Xamodraki Εγγραφή 20 Αυγ 2008 Μηνύματα 126 Πόλη Θεσσαλονίκη 23 Σεπ 2008 #5 Απλα υπεροχος! Και παει και με τον ρυθμο!
Μ Μαιρη Εγγραφή 11 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.739 Πόλη Αθήνα 24 Σεπ 2008 #6 Τέλειος χορευτής! :D Και κούκλος. Να τον χάιρεται ο άνθρωπος. Φτου φτου!