Φροντίδα Παιχνίδια για παπαγάλους από κέρατο ελαφιού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panos78
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Panos78

PB New Member
Εγγραφή
10 Μαρ 2018
Μηνύματα
133
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα κ πάλι! Περνώντας απο ένα pet shop σταμάτησα για να πάρω 2 πράγματα για το σκυλί κ βεβαίως έλεγξα και τα των πτηνών! Έχει κατι παιχνίδια για τους παπαγάλους και μου κανε εντύπωση η τιμη! Τεσπα για να μην σας τα πολυλέω είναι από κέρατο ελαφιού τα συγκεκριμένα! Χρησιμευει σε κατι ή είναι μία από τις ιδέες της βιομηχανίας.?
 
Πάνο σου παραθέτω πιο κάτω τι διάβασα από το διαδίκτυο. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλοι λιγότερο εξεζητημένοι τρόποι τα πουλιά να λαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά του κεράτου μέσα από τα τρόφιμα και το κόκκαλο σουπιάς. Άλλωστε όπως λέει στο τέλος τα κέρατα δεν σπάνε και δεν θρυμματίζονται (οπότε δεν αποτελούν ναι μεν κίνδυνο για δημιουργία σκληθρών που μπορεί να πληγώσουν το πτηνό ή τον σκύλο, αλλά επίσης μάλλον τα επίπεδα ασβεστίου και λοιπών συστατικών που θα λαμβάνονται από τα κέρατα δεν θα είναι και μεγάλα).

https://www.pets-friends.gr/kerato-elafioy-chew-chew-natural-me-kompoys#services
Τα προϊόντα της CHEW CHEW προέρχονται από 100% φυσικό κέρατο ελαφιού δεν περιέχουν πρόσθετα, συντηρητικά παρέχοντας μακροχρόνια διασκέδαση στα κατοικίδια ζώα και ταυτόχρονα είναι ευεργετικά για την υγεία τους.


Το κέρατο ελαφιού είναι μια μοναδική πρώτη ύλη που περιέχει πολλά ωφέλιμα ανόργανα άλατα, θρεπτικά συστατικά για το σκυλί σας :

1.Ασβεστίο και Φώσφορο - Για γερά δόντια και τα οστά

2. Σίδηρος - Για υγιή κύτταρα του αίματος

3. Κάλιο – Υποστήριξη του νευρικού και μυϊκού συστήματος

4. Μαγνήσιο – Για σωστή ενεργειακή αποθήκευση

5. Κολλαγόνο – Για υγιή οστά, τένοντες, συνδέσμους και χόνδρους

6.Λιπίδια – Για σωστή στήριξη μιας υγιούς ανάπτυξης

7. Γλυκοζαμίνη - Για τις αρθρώσεις, τένοντες και τους ιστούς

Τα CHEW CHEW dog toys δεν σπάνε ή θρυμματίζονται όπως τα κοινά κόκκαλα γι' αυτό και αποτελούν μια ασφαλή απασχόληση για το κατοικίδιο σας.


(Τα προϊόντα της CHEW CHEW προέρχονται από την περισυλλογή και φυσική επεξεργασία κεράτων ελαφιών τα οποία ρίχνουν τα κέρατα τους μια φορά το χρόνο).
 
Εγω δε θα το επαιρνα γιατι υπαρχουν τοσα πραγματα που μπορεις να φτιαξεις παχνιδια! Γιατι να παρουμε απο κερατο ελαφιου; Δε το λεω για σενα φυσικα αλλα ειναι εκνευριστικο μονο που το διαβαζω το κερατο ελαφιου! Δλδ υπαρχουν τοσες πρωτες υλες και υλικα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν αλλα οχι πρεπει να δημιουργηθει μεχρι και παιχνιδι για τα πουλια μας απο το κερατο του ελαφιου! Δλδ ημαρτον!
 
Μα δεν το αγόρασα ακριβώς γιατί φοβάμαι ότι οι εταιρίες που τα φτιάχνουν δυστυχώς δεν θα περιμένουν να πέσουν τα κέρατα των ελαφιών την εποχή που τα αλλάζουν για να τα περισυλλέξουν! Πολλά αθώα ελάφια έχουν σίγουρα σκοτωθεί και σκοτώνονται στον βωμό του κέρδους! Απλως μου έκανε εντύπωση γιαυτο το έγραψα και μάλιστα να ενημερωθούν όσοι δεν γνώριζαν την ύπαρξη τέτοιων παιχνιδιών όπως κ γω!👍
 
Αχ θα συμφωνήσω Κ Εγω ανατριχιαστικό μόνο που το ακούς έλεος τι άλλο θα κάνουν πια ☹κριμα τα καημένα τα ζώα... Μην το πάρεις καλό μου ένα σωρό μπορείς να βρεις αλλά και να φτιάξεις έχω φτιάξει Κ Εγω Κ ο πεπερ όχι απλά παίζει αλλά παίζει μόνο με αυτά Κ όχι με αλλά. Επισης ειναι Κ πανάκριβο 😱 ψάξε εδώ στο φόρουμ να δεις τα χειροποίητα παιχνίδια όλων μας να κανείς Κ μόνος παιρναει Κ ομορφα η ώρα :)
 
Σε καμία περίπτωση δεν θα το αγόραζα! Όπως προανέφερα μου έκανε εντύπωση 👍! Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω στην ίδια συζήτηση αλλά κάπου διάβασα στο φόρουμ για τα κουκουνάρια ότι δίνονται για παιχνίδι! Θα ήθελα να μου πείτε τι είδους επεξεργασία θέλουν πριν δοθούν στα πουλιά! Εχει ρετσίνι το κουκουνάρι! Καλημερα σε όλους :)
 
τι είδους επεξεργασία θέλουν πριν δοθούν στα πουλιά
Ένα καλό πλύσιμο ή ακόμη καλύτερα 4-5 λεπτά βράσιμο. Αφήνεις να στεγνώσουν στον ήλιο εντελώς, και τα δίνεις.
 
Επισης Πανο ριξε μια ματια εδω https://community.petbirds.gr/threa...δια-παπαγάλων-ιδέες-και-κατασκευές-μου.18387/ θα παρεις αρκετες ιδεες.
Διαβασε και αυτο https://community.petbirds.gr/threads/Παιχνίδια-για-παπαγάλους.17868/ να ξερεις τι πρεπει να προσεχεις.

Τα δικα μου ποτε δεν επαιξαν με αγοραστα παιχνιδια.. Τα σνομπαρουν!meh
 
Back
Top