Φροντίδα Παιχνιδια για τη διατηρηση της φορμας του ραμφους

Φοίβος

PB Supporter
Εγγραφή
12 Φεβ 2008
Μηνύματα
16.352
Πόλη
Βικτώρια
Αυτη η ξυλινη μπαλα - τις οποιες αγοραζω απο πετ σοπ στο τμημα των τρωκτικων-παιχνιδια για κουνελια 2-3 μαζι καθε φορα (διοτι τελειωνουν και αργει καποιες φορες να ξαναφερει) - ειναι απο τα αγαπημενα του παιχνιδια. Προσπαθει να πιασει και να βγαλει το κουδουνακι που βρισκεται μεσα στη μπαλα και μετα απο λιγη ωρα αφου δει οτι το κουδουνακι δεν βγαινει μετον ευκολο-ευγενικο τροπο αρχιζει να κοβει κομματακια απο το ξυλο για να το φτασει.
Ειναι ενας καλος τροπος πιστευω για να διατηρειται το ραμφος του σε καλη κατασταση. Οταν τον πηρα το ραμφος του ηταν μακρυτερο και πιο μυτερο διοτι δεν ειχε ουτε μισο παιχνιδι στο κλουβι του και χωρις να το κανουμε ποτε τιποτα ουτε εμεις ουτε ο κτηνιατρος του απο τα ξυλινα παχνιδια και απο τους ξηρους καρπους με κελυφος πιστευω πως το διατηρει μονος του σε πολυ καλη κατασταση.

Ενα βιντεακι με την καινουρια μπαλα που του εδωσα σημερα και αρχισε να τη σπαει...
και μια φωτογραφια που πισω του φαινεται ενα παιχνιδι που αποτελειται απο πολλα χρωματιστα σχοινια δεμενα σφιχτα μαζι τα οποια μασαει -με μανια- και λεγεται beak exerciser (για την ασκηση του ραμφους).

Εαν εχετε κι αλλες ιδεες απο παιχνιδια με παρομοια χρηση θα ηταν ωραιο να παρουμε ολοι ιδεες. 😉
 

Συνημμένα

  • DSCN2738.webp
    DSCN2738.webp
    29,9 KB · Προβολές: 129
Ανεστη απολαυστικος ο Φοιβος. Κολλησε με το παιχνιδακι και ειναι ετοιμος να το διαλυσει!Χαλαλι του! Σιγουρα παιρναει ομορφα και το απολαμβανει!
 
Ωραια ιδεα αυτη ξυλινη μπαλιτσα για τα τρωκτικα Ανεστη! Και το ραμφος του θα διατηρει σε καλη κατασταση και το μυαλουδακι του 'ακονιζει' ψαχνοντας τον τροπο να βγαλει το κουδουνακι 😉
φτου φτου! Ο :loveΦοιβος ειναι πενταμορφος!:Big Grin:
 
Ωραίος ο Φοίβος ανάμεσα στα παιχνίδια του! Τα απολαμβάνει! Στη φωτογραφία υπάρχουν όλα τα χρώματα! Ωραία και η πατήθρα!
 
Ωραία θα πάω σε pet shop και θα ζητήσω παιχνίδια για τρωκτικά; Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί. Θα σας πω αν δω βελτίωση. Πάντως και η δική σας γνώμη είναι να του δίνω σκληρά πράγματα για να τα σπάει με τη μύτη του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Back
Top