Παιχνιδότοπος για παπαγαλάκια

Georgina

PB Supporter
Εγγραφή
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
6.134
Πόλη
Αθήνα
Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε έναν παιχνιδότοπο- παιδική χαρά για παπαγαλάκια, τον οποίο δημιούργησε η γλυκύτατη Βασιλική και μου τον χάρισε για να παίζουν τα μικρά μου Budgie.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ξύλο για την βάση και τα παιχνίδια, σχοινί, κορδόνια για την κούνια, και ένα κουδουνάκι καθώς και 2-3 αντικείμενα και χαντρούλες για να παίζουν τα μικρά. Ο παιχνιδότοπος είναι εξοπλισμένος με σκάλα, τραμπάλα, κούνια και μονόζυγο.

Sept 2009 012.webp Sept 2009 013.webp Sept 2009 014.webp Sept 2009 015.webp

Εντός των ημερών θα σας παρουσιάσω και τα παπαγαλάκια εν ώρα δράσης.

Τα πουλάκια μου και εγώ σε ευχαριστούμε πολύ Βασιλική για το όμορφο δώρο σου.
 
Πολυ ομορφο!
Θελω και εγω να προσπαθησω να φτιαξω ενα μεγαλο αλλα αν δεν τα καταφερω... Μαλλον θα παω στην ευκολη λυση, να αγορασω ενα!
 
Πολυ ομορφη κατασκευη, μπραβο σου Βασιλικη!
Καλη διασκεδαση στoυς μικρους σου φιλους Georgina:Big Grin:
 
σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας τα λογια.. κ τζωρτζινακι περιμενω φωτο με τα μικρα επανω
κωνσταντινα το ξυλο αυτο το λενε osb το εχω παρει απο το πρακτικερ κ σου το κοβουν σε οτι μετρα θες εσυ, απο το συγγεκριμενο υλικο μου εχει φτιαξει ο αντρας μου κ ενα δωματιο στον κηπο μου για τα καναρινια εδω κ ενα χρονο κ ειναι πολυ ανθεκτικο στην υγρασια
 
Και τα ορθια ξυλαρακια;
Δηλ αν παω σε εναν ξυλουργο πως θα τα ζητησω;
 
Μπράβο Βασιλική, χρυσοχέρα! Προσεγμένο & όμορφο! Εύχομαι να αρέσει και στα παπαγαλάκια και να χαρούν γυμναστική, παιχνίδια & εξερεύνηση!
 
τα στρογγυλα τα ξυλα ειναι καβιλιες του μετρου οξιας βγαινει σε διαφορα παχοι κ θα το βρεις στο πρακτικερ δεν νομιζω να το βρεις σε ξυλουργειο το αλλο το πλαινο που εχει γινει κ η σκαλα ειναι κοντρα πλακε 12 χιλιοστων
 
Χμ... Ευχαριστώ!
Πρεπει να βρω τον πινακα ασφαλων ξυλων για τα μικρα και να παω σε ενα ξυλουργειο να δω τι μπορω να βρω!
 
το προσπαθω αλλα τα χοντρα ο αντρας μου τα εκανε τις τριπες με το ντρεμελ κ τα βιδωματα εγω δουλεψα πιστολι συλικονη τον σπαγκο κ αν προσεξεις στο πλαι το ξυλο ηταν παχυ κ αγριο κ για να μην βγαινουν ακιδες εβαλα αυτο το πλαστικο που βαζουν στο τελειωμα των ξυλινων τραπεζιων το σιδερωνεις με το σιδερο σε μεγαλη θερμοκρασια κ αυτο ερχετε κ γινετε 1 με το ξυλο
 
ειναι φαντατικο παρκακι! Μπραβο σου Βασιλικη! Με την ομαδικη δουλεια γινονται αριστουργηματα! τωρα μονο οι φωτογραφιες με τα μοντελα να παιζουν λειπουν!
 
Μπράβο κορίτσια..η φαντασία, η ευρηματικότητα και η ικανότητα περισσεύουν.. Και όταν σε ένα ζευγάρι είναι και οι δύο φιλόζωοι το αποτέλεσμα είναι άπαιχτο... Τυχερά και τα παπαγαλάκια της Τζωρτζίνας που θα το χαρούν..
 
Back
Top