Γενικά Παπαγάλοι και πόρτα εισόδου

seemsfunny

PB Member
Εγγραφή
13 Σεπ 2017
Μηνύματα
1.113
Πόλη
Ιωάννινα
Η Λινκ συχνά κάθεται σε όποιο σημείο της πόρτας μπορεί. Πριν από λίγο όμως άρχισε να παίζει με τα κλειδιά που ήταν πάνω στην πόρτα και κάποια στιγμή ξεκίνησε να βγάζει κραυγές. Είχε πιαστεί με τα πόδια και το ράμφος από το κλειδί και όσο πάλευε να ανέβει τελικά κλείδωνε την πόρτα (Στην προσπάθεια της γυρνούσε το κλειδί). Αν είχε πιαστεί από την άλλη πλευρά θα είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει την πόρτα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλλα μέλη κάτι παρόμοιο αλλά τα κλειδιά πάνω στην πόρτα τελικά είναι επικίνδυνα.

sgh5zq.webp
 
Άγγελε, πολύ καλή η παρατήρησή σου. Επίσης, εκτος ίσως απο κάποιες εξαιρέσεις, λέγεται οτι τα κλειδιά για λογους ασφαλείας θα πρεπει να μην παραμενουν πάνω στην κλειδαριά.
 
Αλλαξε κλειδαρια,:Dεχω τοσες μεσα στο σπιτι που ομως χρειαζεται καποια δυναμη για να γυρισουν ! Δεν εχω συναντησει ακομα κλειδαρια που να ανοιγει τοσο ευκολα οσο περγραφεις!
Μια λυση ειναι να την ρεγουλαρεις στο αντικρυσμα της κασας με την μεθοδο ξεβιδωμα κ ξαναβιδωμα ωστε να μαγκωνει ελαφρα οποτε να εχει μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας
 
Εγώ πάλι θεωρώ αδύνατο να καταφέρει κάποιο πουλί με το μέγεθος της Λίνκ να περιστρέψει ένα ακόμη και χαλαρό μηχανικό "σύστημα" ασφαλείας αυτού του τύπου της πόρτας.
Το βάρος του πουλιού από μόνο του δεν είναι αρκετό για τη ροπή που χρειάζεται η περιστροφή του κλειδιού. Για τη δύναμη του... Ούτε λόγος.
Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κρεμαστεί από το πόδι στους κρίκους και να έχουμε ατύχημα...
 
Ετσι ειναι Γιαννη απλως ηταν.στο νεκρο σημειο που γυρναει με φτερο που λεμε μετα ομως θελει δυναμη για να κινηθει το συστημα που ακομα κ ενα μικρο παιδι 2/3 δυσκολεύεται!
 
Back
Top