Γενικά Παπαγάλος κάνει αυτό που κάνουν τα σκυλάκια στο πόδι του αφεντικού τους

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης xrisss
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

xrisss

PB New Member
Πόλη
Άργος
Γεια σας παιδιά!
θα σας πω κάτι αλλά μην γελάσετε απλά θέλω να δω αν είναι φυσιολογικό.
Εχω ένα κοκατιλ και δεν ξερω αν είναι αρσενικο η θυλικό. Τελοσ πάντων μια μέρα παρατήρισα οτι ο αγαπητός μου "Μήτσος" κουνίωταν στην κούνια του με μανία. Τελικά δεν κουνιώταν απλώς αλλά έκανε αυτό που κάνουν και τα σκυλάκια στο πόδι του αφεντικού τους.
Τελικά μάλλον αρσενικός είναι και το ωραίο είναι οτι πτέπει να του ανεβάσω τα ξυλάκια για να το κάνει αυτό και αν του τα κατεβάσω φωνάζει στιν κούνια.
Τελίκα μήπως κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον παπαγάλο;

Χριστίνα μου δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που νομίζεις. Απ΄ότι ξέρω τα πουλια στην ουσία ζευγαρώνουν από απόσταση δηλαδή δεν έρχονται σε στενή επαφή. Το "σπέρμα" εκφενδονίζεται κυριολεκτικά. Απλώς ο αρσενικός είναι καλός... σκοπευτής :)

Χριστίνα μου δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που νομίζεις. Απ΄ότι ξέρω τα πουλια στην ουσία ζευγαρώνουν από απόσταση δηλαδή δεν έρχονται σε στενή επαφή. Το "σπέρμα" εκφενδονίζεται κυριολεκτικά. Απλώς ο αρσενικός είναι καλός... σκοπευτής :)

Χριστιαννα δεν εχεις δικιο νομιζω... 😉 η πραξη γινεται κανονικα οπως ολοι οι ενηλικες γνωριζουμε... :D

χριστιανα θα συμφωνησω με τον ανεστη!
πως το ξερεις αυτο που λες με τον ''εκσφενδονισμο'';

για να το κανει αυτο ειναι αρσενικος. Παρτου μια κοπελα γιατι στο τελος θα γεννηση η κουνια του!

Χριστιαννα δεν εχεις δικιο νομιζω... 😉 η πραξη γινεται κανονικα οπως ολοι οι ενηλικες γνωριζουμε... :D

Να συμφωνήσω με τον Ανέστη και να συμπληρώσω οτι τα όργανα έρχονται μόνο σε επαφή. Δεν υπάρχει διείσδυση αλλά επαφή.

Φιλικά

Paidia, o dikos mou Riki to kanei me ena ksero koukutsi mango...Kanei san trelos...den vlapti auto katholou...To mono prama pou proseksa ston diko mou einai oti auti ti stigmi allazei poli apotoma o xaraktiras tou...Arxizei na ormaei! Etimos na se faei auti ti stigmi!

😀

οσο μενεουν μονα τους τα αρσενικα θα συνεχιζουν να το κανουν αλλα εχει παρατηρηθει οτι αμα ειναι πολυ καιρο μονα τους, τους γινεται συνηθεια και μετα και να υπαρχει και θηλυκια μεσα αυτοι δεν το κοβουν!

καντε το και μια μετακινηση στα γενικα παπαγαλων.

ΩΡΕ ΣΕΙΣ. Για ακουτε και τουτο
εμενα ο πιπις μου χωνει την κεφαλα του αναμεσα σε δυο δακτυλα μου
και την κουνα περα δοθε με μια απιστευτη συχνοτητα
τι ναναι τουτο;

τι ναναι τουτο;

Σαν συμπεριφορα δεν την εχω ακουσει ουτε εχω διαβασει κατι. Ισως καποιος αλλος να ξερει κατι γι αυτο.

Παντως εμενα μου φαινεται σαν να ειναι ενα δικο του παιχνιδι που το βρισκει πολυ διασκεδαστικο!

τι ναναι τουτο;
Mipos etsi ksinetai;

Ο Γιάννος, ο παπαγάλος που είχα πριν, πήγαινε και κουνιόταν με μανία πάνω σ' ενα αρκουδάκι μου, και συγκεκριμένα στο αυτί του...😀 :D

βρε τι εχουμε παθει!
ο καθενασ με το χαβα του και ολοι ειναι singles;

Back