Γενικά Παπαγάλος και φιλοξενία σκύλου

christina07

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2020
Μηνύματα
1.213
Πόλη
Κομοτηνή
Καλημέρα σε όλους, προέκυψε ένα πρόβλημα σε συγγενικό πρόσωπο και μάλλον θα φιλοξενήσουμε εμείς το σκυλάκι του (είναι ένα αρσενικό ημίαιμο μαλτεζ). Το μυαλό μου φυσικά είναι στον Ρικ . Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Τι θα πρέπει να προσέξω;
 
Τα περισσότεερα πουλιά που δεν έχουν ζήσει πιο πριν με τετράποδα εκδηλώνουν φόβο στις πρώτες τους επαφές. Αν γίνεται ο παπαγάλος να έχει χώρο στον οποίο θα μπορεί να παρατηρεί τον σκύλο απο απόσταση ασφαλείας στην αρχή μέχρι να δείξει ότι δεν φοβάται, θα ήταν καλύτερα. Αυτό θα το καταλάβετε απο το αν κινείται κανονικά στο κλουβί του, αν τρώει άνετα, αν κάνει τους ήχους που συνήθιζε να κάνει και πριν. Θα απέφευγα να έχω ελέυθερο το πουλί σε χώρο με έναν σκύλο που δεν ξέρω κι ο ίδιος καλά καλά. Μπορεί το πουλί να βγαίνει σε δωμάτιο χωρίς τον σκύλο.
 
@Φοίβος έτσι ακριβώς θα γινόταν ούτως ή άλλως! Όσο θα ήταν ο μικρός έξω δεν θα ήταν και ο σκύλος όπως επίσης θα ήταν και στο δωμάτιο του μόνος του χωρίς να έχει πολλά πολλά με το σκυλάκι. Το καλό είναι ότι το σκυλάκι το έχει δει αρκετές φορές (βέβαια από απόσταση) Όμως το σκυλάκι δεν θα έρθει τελικά σε εμάς. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
 
Back
Top