Γενικά Παπαγάλος τρώει τις ακαθαρσίες από τον πάτο του κλουβιού του

kokito-lolita

PB New Member
Εγγραφή
17 Ιαν 2009
Μηνύματα
7
Πόλη
Αθήνα
γειας σας,

οταν ειχα κανει τη εγγραφη ειμασταν δυο (2) σημερα ειμαστε αισιος πεντε (5) τελικα η φυση εκανε τη δουλεια της χωρις να "επεμβουμε".

Ο κοκιτο βρεθηκε κατα τυχη περσυ τετοιο καιρο περιπου επι της Ασωματων κοντα στο Θησειο, οπου φοβισμενος πουντιασμενος πεινασμενος και δειψασμενος βρηκε καταφυγιο στο μανικι του μπουφαν μου μεχρι να φτασουμε στο σπιτι.
Εκει μετα απο λιγες ημερες αναρωσε πληρως αποκτησε το καινουργιο του σπιτι με ολα τα "κομφορ".

Η λολιτα "υιοθετηθηκε" εναντι αμοιβης για να κανει παρεα με τον κοκιτο στην αρχη ηταν φοβισμενη αλλα σιγα σιγα τα βρηκαν μεταξυ τους και μετα τα βρηκε και με εμας.

Πριν απο λιγο καιρο η λολιτα αρχησε να κανει επισκεψεις στην φωλια οπου εκανε εξι (6) αυγουλακια, μεχρι και σημερα εχουν βγει τρια (3) πουλακια υγιεστατα μαλλον.

Η συμπεριφορα του κοκιτο μας ανησηχη διοτι τον τελευταιο καιρο εχει αποκτηση μια συνηθεια να πηγενη και να τρωει τις ακαθαρσιες απο τον πατο του σπιτου του.

Υπαρχει καποια λογικη εξηγηση απο αυτη τη συμπεριφορα;

ευχαριστω κοκιτο-λολιτα;
 
ευχαριστω, ευχαριστω και για το λινκ, φρουτα & λαχανικα τρωνε καθημερινα, στο πατο φτανουνε ανετα για τι εχω βγαλει το πλεγμα μαλλον θα πρεπει να το ξαναβαλω, η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν τα τρωει ακριβως αλλα παρατηρησα οτι επιπλεον οι κουτσουλιες επανω στο ραμφος τις χρησιμοποιη ωστε να κολλανε επανω σπορια και τα προσφερει στην λολιτα, ειναι κυριος δεν μπορω να πω...🙂
 
Back
Top