Αγορά Παπαγάλο Ringneck ή Ροζέλα

kostis-env

PB New Member
Εγγραφή
18 Μαρ 2009
Μηνύματα
8
Πόλη
Ιωάννινα
Καλησπέρα!Ζητώ να μου χαρίσουν παπαγάλο Ringneck ή Ροζέλα αν είναι δυνατόν σε μικρή ηλικία για να μπορέω να τον μεγαλώσω στο χέρι! Ευχαριστώ πολύ!
Φιλικά,
Κώστας
 
Ειναι οντως λιγο δυσκολο να βρεις εδω αυτο που ψαχνεις. Να σου κατι ομως... Εχεις γραψει 4 μυνηματα στο φορουμ και στα 4 ζητουσες να σου χαρισουν κατι.

Με φιλικη διαθεση παντα.
 
Εντάξει ρε παιδιά δεν είπε κανείς ότι είναι κάτι εύκολο αυτό που ζητάω,όταν είχα γράψει παλιότερα που ζήταγα αυγά ζητούσα να αγοράσω αλλα μου την απέρριψε ο διαχειριστής την αγγελία... Επίσης δεν μπορώ να παρακολουθώ το φόρουμ ούτε και να γράφω συνεχώς γιατί αυτό το διάστημα συμμετέχω σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και συγγράφω και την πτυχιακή μου. Νομίζω ότι το φόρουμ είνια εδώ για να ζητάμε βοήθεια και ότι άλλο χρειαστούμε μήπως κάνω λάθος; Συγγνώμη όλους όσους ενοχλώ με τα πόστ μου...
Φιλικά,
 
Κώστα δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μαζεύεις λεφτα να πας να παρεις εναν παπαγάλο μόνος σου και ετσι οπως το θες. Κάνε υπομονή για εναν μήνα και τα λεφτα που θα εδινες για τροφες, παιχνιδια κλουβι κλπ αν σου χαριζε καποιος παπαγαλο δωσε τα για τον ιδιο τον παπαγάλο. Όπως εχει αναφερθεί και σε αλλο ποστ,τα πουλια και γενικοτερα τα ζωα που χαριζονται συνηθως με την πρωτη δυσκολια πετάγονται έξω,το πρώτο γαυγισμα σε ωρες κοινης ησυχίας,το πρώτο νιαούρισμα που σε ξυπνάει καθως κοιμάσαι, το πρώτο κράξημο που θα ενοχλήσει το γειτονα και δε θα κανεις τιποτα για να το διορθωσεις, παρα να πετάξεις το πουλι.
 
Back
Top