Φροντίδα Παπαγαλάκι budgie δεν παίζει με τα παιχνίδια του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marley
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Marley

PB New Member
Εγγραφή
14 Ιαν 2020
Μηνύματα
4
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα πρι 10 μέρες αγορά ένα badgie τον μικρούλι marley δείχνει πως αρχίζει και μας συνηθίζει βέβαια δν ξέρω ακόμα αν είναι κορίτσι ηα γκρι γιατί εονια 4 μηνών αλλά δείχνει για αγόρι, εγώ αλλάξει 3 παιχνίδια στο κλουβί και δν έχει παίξει ποτέ με κανένα. Επίσης κάθεται στην γονιτσα του δν μιλάει πολύ δν λαλαει όπως τα άλλα παπαγαλάκια τα κοκατιλ πχ. Πείτε μου σας παρακαλώ κάποιο παιχνίδι ή ακόμα κατι να κάνω και εγώ γιατί τον έχουμε 3 ώρες την ημέρα το λιγότερο έξω από το κλουβί. Επίσης βλέπω το οτι δν κοιμάστε πολύ όσο ρλθα πρέπει για ένα παπαγαλάκι κοιμάστε γύρο στις 8 με 9 ώρες αν και μπορεί να κοιμάστε και να μην το καταλαβαίνω.
 
Ουσιαστικα αυτα που θα πρεπει να αλλαχθουν επισης, περα απο τις ταιστρες που σωστα επεσημανε ο @ΙΩΑΝΝΗΣ@ , ειναι οι πατηθρες με ξυλινες και να υπαρξει σωστη τοποθέτησή τους στο κλουβί και σε δευτερο χρονο να γινει αλλαγη και στο ιδιο το κλουβί.
Επισης αν αυτο που βλεπουμε ειναι πετρα, αλλαξε το με σουπιοκοκκαλο.

Στο θεμα του υπνου θα πρεπει να βρεις τροπο και χωρο ωστε το πουλακι να ξυπνα με την ανατολή και να κοιμάται με την δυση του ηλιου.

Ποιες τροφές του δινεις;
 
Δν είναι πέτρα είναι σουπιοκκοκαλο εμ από τροφές μου έδωσε σε χυμα ο ιδιοκτήτης του πετ Shop αλλά του δίνω καροτσάκια μαρουλακια κτλπ, μπορείτε να μου προτείνετε καμιά τροφη η και κανένα παιχνιδάκι για μην βαριέται
 
Τροφες θα δινεις μονο συσκευασμενες. Οποιοδηποτε συσκευασμενο μειγμα σπορων για budgies απο Manitoba,Versele laga,Vadigran βρισκεις σε συσκευασια του κιλου, ειναι μια χαρα.Απο λαχανικα το μαρουλι απεφυγε το, δωσε μπροκολο, καροτο, πιπερια κτλ

Συμβουλεύσου την λιστα με τις ασφαλείς τροφες.

Παιχνίδια για να μην τα χρυσοπληρωνεις,ριχνεις μια ματια σε αυτες τις ιδιοκατασκευες.
 
Back
Top