Διατροφή Παπαγαλακι πεταει την τροφη του κατω

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elias_184
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Elias_184

PB Member
Εγγραφή
30 Ιουλ 2008
Μηνύματα
125
Πόλη
Ίλιον
Καλησπερα εχω ενα Burgerigar το οποιο πεταει την τροφη του κατω τη μπορω να κανω για να μην την πεταει οι ταιστρες ειναι κανονικες.

Ευχαριστω εκ των προτερων 🙂
 
Ηλια δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο. Προσωπικα δεν εχω δει κανενα παπαγαλακι να μην πεταει και να μην ριχνει λιγη τροφη εξω και λογικο ειναι την ωρα που τρωνε να ξεφευγουν τριγυρω μερικα σπορακια.Απλα καλο ειναι να αλλαζεις τακτικα τον πατο του κλουβιου για να ειναι καθαρο.
 
Δυστιχοσ δεν ειναι λιγο ειναι ολλη η τροφη μονο οταν του βαζω λιγα στον πατο δεν τα πεταει κατω να πω επισεις πως ειναι πιασμενο.
 
μπορεί απλώς να ξεδιαλέγει τα σποράκια που του αρέσουνε, συνήθως το κάνει με το σκεπτικό μετά αν δεν έχει τροφή να γυρίσει να φάει αυτά...
 
Βαλτου και μια μπανιεριτσα με τροφουλα μη τυχον και ξεμεινει καμια μερα που θα λειπεις...
Μην τη βαλεις κατω απο πατηθρα και κουτσουλαει μεσα
 
  • Like
Αντιδράσεις: Pepi
και το δικο μου Budgie το ενα εκ των 2 πετουσε συνεχεια κατω την τροφη του! Εμπαινε συχνα στις αρχες ολοκληρο μεσα στην ταιστρα και ΟΛΗ η τροφη εβγαινε εξω, με αποτελεσμα να χρειαζεται να του προσθετω σπορους 2-3 φορες μεσα σε 1 μερα! Πλεον ομως κανω κατι αλλο! Του εχω 1 μπολακι στην ακρη του κλουβιου και μακρια απο κλαδια και πατηθρες ωστε να μην πεφτουν μεσα στο μπολ οι κουτσουλιες τουκαι τρωει απο κει χωρις να πεταει τιποτα(σχεδον) εξω! Μονο τα φλουδακια ριχνει αλλα κ αυτα τα περισσοτερα μεσα στο μπολακι γ αυτο και το φυσαω 1 φορα τη μερα ωστε να φευγουν τα φλουδακια! Δοκιμασε το κ πες μου!
 
Back
Top