Γενικά Παπαγαλος επιτιθεται στο παιχνιδι του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
Απο χθες εβαλα ενα καινουργιο παιχνιδι στον παπαγαλο μου και εχει βαλθει να το καταστρεψει! Κρεμιεται πανω του,τρεχει γυρω γυρω, το τραβαει με δυναμη, βγαζει και ηχους! 😛 Το φοβαται ή ετσι παιζει; Μηπως πρεπει να το βγαλω;
 
Τα παιχνίδια δεν τα βάζουμε κατευθείαν μέσα στο κλουβί. Ξεκινάμε από μια σχετική απόσταση, τα κρεμάμε απ' έξω και μετά τα βάζουμε μέσα.
Τώρα χαίρεται, εκνευρίζεται, εσύ θα το καταλάβεις. Συνήθως όταν το φοβούνται κάθονται σε απόσταση ήρεμα ή πεταρίζουν νευρικά.
Κάνε δοκιμαστικές θέσεις στο παιχνίδι και ίσως καταλάβεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Οκ θα το δοκιμασω, αν και απ οσα μου λες νομιζω τελικα πως χαρηκε 😛
 
Μηπως εξαρταται απο τον χαρακτηρα του παπαγαλου; Εμενα φοβοταν τις πρωτες μερες τα παντα. Δισταζε αλλα αργοτερα τα πλησιαζε. Τωρα που ξερω τι της αρεσει της βαζω κατευθειαν το παιχνιδι στο κλουβι. Το παρατηρει για λιγο και μετα δεν ξεκολλαει. Εγω παντως εχω παρατηρησει στο δικο μου πως οταν κανει ολα αυτα που λες χαιρεται. Οταν φοβαται κατι καινουργιο, οπως για παραδειγμα την μπανιερα που της εβαλα προχθες, πεταριζει η πεταει μεσα στο κλουβι πριν καν ανοιξω την πορτουλα για να την τοποθετησω. Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις το παπαγαλακι σου, στην αρχη ομως βαζε τα παιχνιδια εξω απο το κλουβι οπως σου ειπε και η Μαρια για να τα συνηθισει.
 
Back
Top