Γενικά Παράδειγμα από την ομάδα "Νησιώτικα Ωδικά Πουλιά"

misalouris

PB Supporter
Εγγραφή
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
19.254
Πόλη
Ν. Ιωνία Μαγνησίας
Με μια εξαιρετικά όμορφη και σίγουρα αξιέπαινη κίνηση έκανε γνωστή την παρουσία της στο Βόλο (και σε μένα προσωπικά) η ομάδα του Facebook "Νησιώτικα Ωδικά Πτηνά"

2.webp

Οι "καιροί" για τα οικονομικά θέματα όλων μας (των περισσοτέρων) είναι λίγο πολύ στριμωγμένα για να μην πως "εξαφανισμένα".
Κι όμως μέσα από προσωπικές στερήσεις τα μέλη αυτής της ομάδας κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα όσα χρειάζονται για να διευκολύνουν το έργο των ανθρώπων του Ιδρύματος "Άσπρες Πεταλούδες" στο Βόλο.
Μεταφέρω αυτούσια τις συστάσεις του φίλου Πέτρου Γιαβρούτα ιδρυτικού μέλους αυτής ομάδας που μου είπε " είμαστε μια παρέα φίλων που πριν τρία χρόνια αποφασίσαμε να φιξάρουμε μια ομάδα τα Νησιώτικα Ωδικά Πουλιά!
Απαρτίζεται από 36 μέλη αυτή τη στιγμή βάζουμε το υστέρημα μας και προσφέρουμε αγάπη σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα! "
Στο σχετικό video υπάρχει απόσπασμα από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό "ΑΣΤΡΑ" που κατέγραψε τις όμορφες στιγμές που σίγουρα ένοιωσαν οι δωρητές και σίγουρα οι τρόφιμοι του ιδρύματος.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Εκτός από την ευαισθησία κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των ανθρώπων και μοναδικός συνδετικός κρίκος είναι η αγάπη τους για τα ωδικά πτηνά..
Πολλά τα μπράβο και σίγουρα πρέπει να βρεθούν μιμητές.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είχα τη χαρά έστω και για λίγη ώρα να συζητήσω με αρκετά από τα μέλη αυτής της ομάδας και με ικανοποίηση διαπίστωσα πως και οι εκτροφικές γνώσεις υπάρχουν αλλά και το μεράκι της εκτροφής σε όλα τα μέλη.
Έχω την αίσθηση πως έχουν πολύ περισσότερη "ενέργεια" και "διάθεση" από πολλούς επίσημα λειτουργούντες συλλόγους της πατρίδας μας κι αυτό θα πρέπει ασφαλώς να μας προβληματίσει.
 
Είχα τη χαρά έστω και για λίγη ώρα να συζητήσω με αρκετά από τα μέλη αυτής της ομάδας και με ικανοποίηση διαπίστωσα πως και οι εκτροφικές γνώσεις υπάρχουν αλλά και το μεράκι της εκτροφής σε όλα τα μέλη.
Έχω την αίσθηση πως έχουν πολύ περισσότερη "ενέργεια" και "διάθεση"
Και αυτό θα αποτελεί την κινητήριο δυναμή τους για τις δράσεις τους! Έτσι πρέπει! Μπράβο τους! Χαίρομαι πολύ με αυτά που γράψατε! 🙂

από πολλούς επίσημα λειτουργούντες συλλόγους της πατρίδας μας κι αυτό θα πρέπει ασφαλώς να μας προβληματίσει.
Θα συμφωνήσω μαζί σας κύριε Γιάννη! Κακώς επικρατεί αυτή η κατάσταση.
 
Back
Top