Αναπαραγωγή Παράλογη επίθεση κανάρας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης d_mous
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

d_mous

PB New Member
Εγγραφή
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
59
Πόλη
Βόλος
Γεια σε ολους!
Εχω ενα ζευγαρι το οποιο και απέκτησε 5 νεοσσους!
Ενω όλα εδειχναν οκ, δηλ ο αρσενικος τάιζε την θυληκια στην φωλια, καθοταν μαζι της και την βοηθουσε στο ταισμα των νεοσσων χθες και σημερα εχει γινει χαμος μες την ζευγαρωστρα!
Η θυληκια του κάνει επιθεση τρομερη!Η θυληκια απο την φωλια και ο αρσενικος στην άλλη ακρη και του κανει ανελεητη επιθεση.
Πριν απο λιγο τον ειχε πατησει κατω και τον τσιμπουσε χωρις λογο!
Τωρα εβαλα το χωρισμα! Τι με συμβουλευεται να κανω, να τα χωρισω; Ανησυχω για τα 5 μικρα θα τα καταφερει η καναρα;
 
θα τα καταφερει και μονη της. Ποσων ημερων ειναι τα μικρα; Μηπως ο καναρος ηθελε να ζευγαρωσουν και δεν ηθελα η καναρα και ειχε αυτην τη συμπεριφορα.
 
Ο μεγαλητερος νεοσσος ειναι 4 ημερων! Απ οτι ειδα η επιθεση γινοταν στα καλα καθουμενα και οχι μετα απο παρενοχληση της θυληκιας απο τον αρσενικο! Εκει που καθεται ο αρσενικος στα καλα καθουμενα του κανει επιθεση! Μηπως του κανει ζηλιες, γιατι στο μπαλκονι ερχεται που και που μια δεκαωκχτουρα και ξενοκοιταει; :)
 
την δεκαωχτουρα ξενοκοιτα;δεν νομιζω. Μπορει το αρσενικο να επαψε να ταιζει τα μικρα και να την βοηθαει γενικως και θελει να ξαναζευγαρωσει.. Μολις ξεπεταχτουν τα μικρουλια ξαναβαλτα μαζι
 
χωρισε τα για να μην εχεις κανενα ατυχημα. Θα τα βγαλει περα μονη της η καναρα.
 
Εχθες εβγαλα το χωρισμα για λιγο!Η καναρα ταϊζε τα μικρα και αυτος πηγε διπλα της! Για μια στιγμη λεω ολα καλα! Ο αρσενικος ξεκιναει να καθαριζει την φωλια. Με το που περνει μια κουτσουλια απο τα μικρα να την βγαλει έξω εγινε χαμος! Ξανα τσακωμος! Με το που ηρεμησαν τον ειδα να ταϊζει κιολας τα μικρα! Τελικος ξαναεβαλα το χωρισμα γιατι παλι τον κινηγουσε! Τωρα το απογευμα που ειμαι σπιτι τον αφηνω λιγο για να βλεπει και τα μικρα του, παντα ομως με επιβλεψη και μετα τους χωριζω παλι!
 
καλο ακουγεται αυτο που κανεις.. Απαυτα που λες φαινεται οτι η καναρα σου δεν τουχει εμπιστοσυνη αφου λες μολις καθαριζει τη φωλια επιτιθεται..
 
Back
Top