Ασθένειες Παράξενη κίνηση κεφαλιού

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης SirGus
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Παράξενο σύμπτωμα για το οποίο δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση.

Ένα καναρίνι μου κουνάει το κεφάλι με ένα παράξενο τρόπο. Χωρίς κάποιο youtube βέβαια δεν ξέρω αν περιγράφεται εύκολα όμως μου θυμίζει την κίνηση που κάνει ένας άνθρωπος όταν συμφωνεί ή ακόμα και κάτι αστεία-κιτς σκυλάκια που κάποιοι έβαζαν στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους.
Αυτή η κίνηση γίνεται συνέχεια και κάθε μια επανάληψη πρέπει να διαρκεί περίπου 2 δευτερόλεπτα.
Τρώει κανονικά αλλά μου φαίνεται ότι η ισορροπία του είναι μέτρια όταν κάθετα σε ένα κλαράκι του κλουβιού.

Σας λέει κάτι μήπως;

Ποσο καιρο εχεις παρατηρησει να το κανει; Οταν λες οτι τρωει κανονικα τι εννοεις; Τρωει κανονικα σπορους η τρωει περισσοτερο μαλακες τροφες οπως βιταμινη η αυγοτροφη;

- Εμένα μου μοιάζει με ένα είδος κοκκιδίωσης, την Λανκεστερέλλα (ατοξοπλάσμωση).
Τα πρωτόζωα αυτού του είδους, μέσω του αίματος μεταφέρονται σε διάφορα ζωτικά όργανα πέραν του εντέρου. Στο συκώτι, τον σπλήνα, τους μύες αλλά και τον εγκέφαλο.
Ετσι συχνά προκαλούν αστάθεια στην στήριξη της κεφαλής, αλλά και στην στήριξη στο κλαρί και στον ύπνο. Μόνο με μικροσκοπική εξέταση μπορεί να πάρει κανείς, ακριβείς διαγνώσεις.
-Βοήθεια μπορεί να προσφέρουν τα αντικοκκιδιακά, baycox, esb3, finicoc κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
Πρέπει να είναι περίπου 3-4 μέρες... Δεν δείχνει να τρώει κάτι περισσότερο από άλλο.

Θα το ψάξω mgerom, αν και τέτοιες μέρες άντε να βρω κτηνίατρο. Ευχαριστώ!

επανέρχομαι με περισσότερα στοιχεία :

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

ορίστε και ένα youtube για να δείτε για ποια κίνηση μιλάω..

Σας δίνω το link έτσι :
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
. Γιατί είδα ότι είχε εμφανίσει ένα παράξενο μήνυμα στο προηγούμενο post.

Back