Τραυματισμοί Παράξενο σημάδι σαν αίμα κάτω από το ρουθούνι του κοκατίλ μου

Giannis42

PB New Member
Εγγραφή
2 Αυγ 2024
Μηνύματα
12
Καλησπερα σε ολους! Χτες παρατηρησα οτι κατω απο το δεξι ρουθουνακι του κοριτσιου μου εχει κατι σαν ξεραμενο αιμα. Βρισκεται ακριβως απο κατω απο το ρουθουνακι της. Προσπαθησα να το βγαλω φωτογραφια και επισυναπτω οτι καλυτερο μπορεσα γιατι ειναι και ατιθαση! Δε δειχνει να ποναει ουτε να την ενοχλει και εννοειται δεν εχω παρατηρησει καμμια αντιδραση οταν προσπαθησα να πιασω το σημειο αλλα δεν ηθελα να τη πιεσω σε καμμια περιπτωση. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει τραυματιστει απο το κλουβι γιατι δεν υπαρχει κατι που να μπορει να την τραυματισει. Το πιο πιθανο ειναι να το εκανε μονη της καθως ξυνεται απλα παραθετω εδω καποιες φωτος σαν πιο εμπειροι να μου πειτε τη γνωμη σας και αν πρεπει να ανυσηχω για κατι! Ευχαριστω και εγω και η Πουκι μου!
 

Συνημμένα

  • jpeg-optimizer_ca8d2648-82e6-406a-86a2-b820709fc8a0.webp
    jpeg-optimizer_ca8d2648-82e6-406a-86a2-b820709fc8a0.webp
    84 KB · Προβολές: 13
  • jpeg-optimizer_cd079f15-8b1d-4c6e-aa82-f71d14a13094.webp
    jpeg-optimizer_cd079f15-8b1d-4c6e-aa82-f71d14a13094.webp
    84,3 KB · Προβολές: 15
Γιάννη φαίνεται και λίγο σπασμένο το ράμφος σε εκείνο το σημείο;
 
Οχι οχι ξεγελαει η φωτογραφια δεν ειναι σπασμενο ,ξεφλουδισμενο ειναι γιατι ειναι μικρουλα και σε αυτη την ηλικια απο οτι εχω διαβασει ειναι συχνο φαινομενο να ξεφλουδιζουν!
 
Έχεις δει που ξύνεται;
Αν ναι, άλλαξε θέση στο αντικείμενο εκείνο μήπως το κάνει από συνήθεια.
Σουπιοκόκκαλο της έχεις ή κάτι να παίρνει ασβέστιο;
(Θα επιμείνω να ξανακοιταξεις στο κλουβί μήπως υπάρχει κάτι που τραυματίζεται)
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
εχω δει να ξυνεται πολλες φορες με το ποδι της! δεν την εχω δει να ξυνεται σε καποιο αντικειμενο! τα αντικειμενα απλα τα δακγωνει οπως τη κουνια της και τα παιχνιδια της! Σουπιοκοκκαλο οχι δεν της εχω βαλει γιατι η εκτροφεας μου ειπε να το βαλω απο Σεπτεμβρη οποτε και ακουσα οτι μου ειπε! Το κλουβι ειναι καινουργιο και συγκεκριμενα το KING KONG Κλουβί Καμάρα και επειδη εγω ο ιδιος το συναρμολογησα προσεξα την οποιαδηποτε λεπτομερεια! Δεν φαινεται να υπαρχει τιποτα που να μπορει να της κανει ζημια. Εννοειται οτι την παρακολουθω για να δω τι μπορει να το προκαλεσε αυτο αν δε το εκανε μονη της. Αλλα απο οτι φαινεται δεν εχει χασει ουτε ορεξη για φαγητο ουτε για παιχνιδια
 
Αλλα απο οτι φαινεται δεν εχει χασει ουτε ορεξη για φαγητο ουτε για παιχνιδια
Αυτό έχει σημασία!!
Βάλε αν θες με μια μπατονέτα λίγο αραιωμένο μπεταντίν για αποστείρωση.
 
Αυτό έχει σημασία!!
Βάλε αν θες με μια μπατονέτα λίγο αραιωμένο μπεταντίν για αποστείρωση.
Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη δε θελω να την ξυπνησω τωρα γιατι εχει πεσει για νανι αλλα αυριο πρωι πρωι αυτο θα κανω!! Ευχαριστω και παλι!
 
Back
Top