Γενικά Παράπονα από γειτόνισσα για μυρμήγκια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kika
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kika

PB Member
Εγγραφή
13 Δεκ 2021
Μηνύματα
499
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Αγαπητα μελη, αναρωτιεμαι αν εμεις οι φιλοζωοι ειμαστε γραφικοι, Η' ο κοσμος τριγυρω μας εχει μεσα του κακία? Για παραδειγμα-> εχθες η 85αρα γειτονισσα,στον οροφο,εκανε παραπονα στον συζυγο μου, οτι η καρδερινα εκτροφης (ο Λουκουμακης)που εχω στο μπαλκονι και το παπαγαλινι μου ο cielo που εχω στο σαλονι,ειναι υπευθυνα για τα μυρμηγκια που εχει το μπαλκονι της...εντωμεταξυ εγω σκουπιζω συνεχεια τα σπορια και πλενω με το λαστιχο το μπαλκονι ,σε βαθμο που ο αντρας μου γκρινιαζει οτι ξοδευω πολυ νερο-εχω και λουλουδια και γλαστρες στο μπαλκονι που μπορει να τραβαν μηρμηγκια-μηπως θα τα απαγορεψει και αυτα η κυρα?- και η φαση ειναι οτι και στο πατρικο μου που δεν υπαρει τιποτα στο μπαλκονι παντα βρισκω μηρμηγκια οταν παω! Πικραινομαι απο τετοιες συμπεριφορες πραγματικα και ηθελα να σας πω τον πονο μου......και ευτυχως ο αφελης συζυγος -που τον ψαρευε η κυρα-δεν την ειπε οτι εχω και 6 γκουλντιαν στο πισω δωματιο!
 
@kika Κυριακή μου εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί να βρίσκεις μερμήγκια στο εξοχικό σου, εδώ δεν βρίσκεις. Είσαι συνέχεια με το λάστιχο κ δεν έχεις θέμα με μερμήγκια. Τι πιο ωραίο, να πεις στην καλοκάγαθη γειτόνισσα σου ότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με μερμήγκια κ ως εκ τούτου δεν φταίει ούτε η καρδερίνα που τραγουδάει κ χαίρεται το τραγούδι της κ η ίδια, ούτε ο παπαγάλος για το θέμα της.
[automerge]1694965977[/automerge]
Μην πικραινεσαι Κυριακή, κάποιοι άνθρωποι ζουν μίζερη ζωή κ δεν τους αρέσει όταν οι άλλοι δεν κάνουν το ίδιο. Μπορείς κάλλιστα να περάσεις στην αντεπίθεση, του στυλ
"Θα σας παρακαλούσα να μην αφήνετε φαγητά έξω κ έρχονται μερμήγκια κ μετά έρθουν κ στην καρδερίνα μου κ πάθει κάτι. Από κει που δεν έχω κανένα πρόβλημα με μερμήγκια ξαφνικά να αποκτήσω!"
 
Τελευταία επεξεργασία:
@kika Προσπάθησε να μην τα παίρνεις πολύ βαριά αυτά τα περιστατικά, όσο γίνεται φυσικά!
Δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί οι άνθρωποι που τους ενοχλούν τα πάντα, δεν ξέρω τι έχουν μέσα τους, κακιά? πόνο? Δεν έχει σημασία, προσπάθησε να μην χαλιεσαι κ να βρεις το αστείο του περιστατικού..
Εγώ γέλασα πολύ γιατί το έκανα εικόνα..φαντάσου ο σύζυγος να της έλεγε κ για τα 6 γκουλντιαν!!!😂 τι θα έκανε τότε? Θα σου έφερνε το υγειονομικό?
 
Back
Top