Φροντίδα Παρέλαβα την κλούβα για να έχω χωριστά αρσενικά και θηλυκά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Zacharias
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Zacharias

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαρ 2024
Μηνύματα
34
Πόλη
Νεάπολη Βοιών Λακωνίας
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα, είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες, παρέλαβα την κλούβα για να έχω χωριστά αρσενικά και θηλυκά με την άνεση τους και την έστησε (θέλω να κάνω τροποποιήσεις με κουνελοσυρμα και ξύλα OSB για να τα προστατεύω από γεράκια, ήλιο και αέρα) επίσης η Έλλη ξεκίνησε να κάνει αυγουλάκια, λ ήμαστε τρίτη μέρα και έχουμε τρία αυγουλάκια, περνάω πολύ χρόνο για να ετοιμάσω τα φρούτα τους τα αυγά τους τα σέα τους και ταέα τους που έλεγε και ο Ζαμπέτας, χαχαχαχαχα. Θα επανέλθω με νεώτερα...
 
Αν και πιθανότατα το έχεις κατά νου, το κουνελόσυρμα βάλε το σε τέτοια απόσταση από τα κλουβιά και τόσο τεντωμένο, ώστε σε πιθανή πρόσκρουση (επίθεση) αρπακτικού να μην μειωθεί τόσο η απόστασή του από το κλουβί και νύχια ή ράμφος φτάσουν κοντά. Επίσης το επάνω τμήμα της κατασκευής σου, καλό θα ήταν, να μην επιτρέπει την πτώση κουτσουλιάς (ή πούπουλων) από άγρια πουλιά, εντός των κλουβιών σου.
Καλή Επιτυχία στην Έλλη!!!
 
@ianos Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, το κουνελοσυρμα θα μπει με πλαίσιο ώστε να κερδίσω αρκετή απόσταση από το κλουβί, η κλούβα έχει σκέπαστρο από πάνω και ξαπεχει περιμετρικά της κλούβας, θα ανεβάσω φωτό της κλούβας όπως είναι τώρα, παιδιά αν καθυστερω στις απαντήσεις μου είναι γιατί πραγματικά περνάω πάρα πολύ χρόνο με τα πουλάκια αλλά και άλλες δουλειές του σπιτιού αν και για να είμαι ειλικρινής την περισσότερη ώρα την περνάω στην βεράντα με καφέ και ασχολούμαι με τα καναρίνια, χαχαχαχαχα, ευτυχώς όλοι σπίτι έχουν ξετρελαθει με τα πουλάκια.
 
Back
Top