Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουριος στο φορουμ καθως ειμαι κατοχος ενος ευτυχισμενου μαλλον ζευγους παραδεισιων! Θα τα παρω απο την αρχη.. Το αρσενικο (ο Διας
βρεθηκε ενα απογευμα μεσα στο μαγαζι οπου μαλλον τον κλειδωσαμε απο το μεσημεριανο κλεισιμο..Απο τοτε(εναμιση μηνα πριν) τον εχω και τον χαιρομαι καθε πρωι με τα τραγουδακια του και την παρεα του! Αποφασισα να του αγορασω κοπελα λοιπον, το ονομα αυτης Λυδια!Φοτο θα βαλω συντομα! Αγορασα ενα μεγαλο κλουβι με χωρισμα στη μεση κ στην αρχη τα ειχα χωρια. Ομως ειχαν κολλησει κ τα δυο στο χωρισμα κ κοιταζοντουσαν οποτε τα εβαλα μαζι...Απο την πρωτη ωρα κιολας ειναι συνεχεια στο ιδιο κλαδι!
Αποριες καθως ειμαι νεος...
Ο Διας πλεον κελαηδαει πολυ λιγοτερο απο οτι πριν.. Ειναι λογικο;
Τους αγορασα μια φωλια κλειστου τυπου οπου οταν την ανακαλυψαν κοιμουνται καθε βραδυ εκει κ οι δυο. Στην φωλια μεσα μπορω να βαλω κατι αλλο εκτος απο νημα μιας κ δεν εχω;
Υπαρχει περιπτωση να γεννησει η Λυδια εφοσον η φωλια ειναι αδεια;
Γνωριζει καποιος για την αντιψυρρικη σκονη κ πως πρεπει να την χρησιμοποιω;
Α κ ενα τελευταιο... Ο Διας τσιμπαει την Λυδια κ ανυσηχω μη της βγαλει κανα ματι... Ειναι τα χαδια τους αυτα;
Συγνωμη για την εκταση!
Ευχαριστω προκαταβολικα κ οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη..
Συγχαρητηρια για το φορουμ!

Αποριες καθως ειμαι νεος...
Ο Διας πλεον κελαηδαει πολυ λιγοτερο απο οτι πριν.. Ειναι λογικο;
Τους αγορασα μια φωλια κλειστου τυπου οπου οταν την ανακαλυψαν κοιμουνται καθε βραδυ εκει κ οι δυο. Στην φωλια μεσα μπορω να βαλω κατι αλλο εκτος απο νημα μιας κ δεν εχω;
Υπαρχει περιπτωση να γεννησει η Λυδια εφοσον η φωλια ειναι αδεια;
Γνωριζει καποιος για την αντιψυρρικη σκονη κ πως πρεπει να την χρησιμοποιω;
Α κ ενα τελευταιο... Ο Διας τσιμπαει την Λυδια κ ανυσηχω μη της βγαλει κανα ματι... Ειναι τα χαδια τους αυτα;
Συγνωμη για την εκταση!
Ευχαριστω προκαταβολικα κ οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη..
Συγχαρητηρια για το φορουμ!