jamieo Εγγραφή 12 Ιουλ 2008 Μηνύματα 1.512 Πόλη Cordova, USA 10 Αυγ 2008 #1 Μπόρεσα επωφεληθώ αυτής της φωτογραφίας του Theodore έχοντας την siesta σήμερα. Γνωρίζω ότι υπάρχει μια ελληνική λέξη για αυτό, αλλά δεν ξέρω τι είναι Συνημμένα IMG_1030.webp 41,4 KB · Προβολές: 134
Μπόρεσα επωφεληθώ αυτής της φωτογραφίας του Theodore έχοντας την siesta σήμερα. Γνωρίζω ότι υπάρχει μια ελληνική λέξη για αυτό, αλλά δεν ξέρω τι είναι
Fotis_K Εγγραφή 5 Ιουν 2008 Μηνύματα 3.116 Πόλη Αθήνα Όνομα Φώτης 10 Αυγ 2008 #2 τι γλυκας που ναι...
Μ Μαιρη Εγγραφή 11 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.739 Πόλη Αθήνα 10 Αυγ 2008 #3 jamieo είπε: Μπόρεσα επωφεληθώ αυτής της φωτογραφίας του Theodore έχοντας την siesta σήμερα. Γνωρίζω ότι υπάρχει μια ελληνική λέξη για αυτό, αλλά δεν ξέρω τι είναι Δείτε το υπόλοιπο... Μήπως υπνάκος στα γρήγορα, δηλαδή λαγοκοιμάται; :D
jamieo είπε: Μπόρεσα επωφεληθώ αυτής της φωτογραφίας του Theodore έχοντας την siesta σήμερα. Γνωρίζω ότι υπάρχει μια ελληνική λέξη για αυτό, αλλά δεν ξέρω τι είναι Δείτε το υπόλοιπο... Μήπως υπνάκος στα γρήγορα, δηλαδή λαγοκοιμάται; :D
Georgina Εγγραφή 11 Σεπ 2006 Μηνύματα 6.134 Πόλη Αθήνα 10 Αυγ 2008 #4 Eιναι τόσο χαριτωμένο έτσι καθώς είναι καμουφλαρισμένο ανάμεσα στα τόσα χρωματιστά παιχνίδια! Σχεδόν δεν ξεχωρίζει:D Αλήθεια Jamie δεν είναι λιγο υπερβολικά φορτωμένος με παιχνίδια ο χώρος του;
Eιναι τόσο χαριτωμένο έτσι καθώς είναι καμουφλαρισμένο ανάμεσα στα τόσα χρωματιστά παιχνίδια! Σχεδόν δεν ξεχωρίζει:D Αλήθεια Jamie δεν είναι λιγο υπερβολικά φορτωμένος με παιχνίδια ο χώρος του;
jamieo Εγγραφή 12 Ιουλ 2008 Μηνύματα 1.512 Πόλη Cordova, USA 10 Αυγ 2008 #5 Georgina είπε: Eιναι τόσο χαριτωμένο έτσι καθώς είναι καμουφλαρισμένο ανάμεσα στα τόσα χρωματιστά παιχνίδια! Σχεδόν δεν ξεχωρίζει:D Αλήθεια Jamie δεν είναι λιγο υπερβολικά φορτωμένος με παιχνίδια ο χώρος του; Δείτε το υπόλοιπο... Έχει άφθονο χώρο, που καθιστά τη φωτογραφία του κλωβού φαίνονται να είναι κορεσμένοι. :D
Georgina είπε: Eιναι τόσο χαριτωμένο έτσι καθώς είναι καμουφλαρισμένο ανάμεσα στα τόσα χρωματιστά παιχνίδια! Σχεδόν δεν ξεχωρίζει:D Αλήθεια Jamie δεν είναι λιγο υπερβολικά φορτωμένος με παιχνίδια ο χώρος του; Δείτε το υπόλοιπο... Έχει άφθονο χώρο, που καθιστά τη φωτογραφία του κλωβού φαίνονται να είναι κορεσμένοι. :D
Sissy Εγγραφή 28 Απρ 2006 Μηνύματα 8.068 Πόλη Βουλιαγμένη Όνομα Σίσσυ 10 Αυγ 2008 #6 ο μεσημεριανος υπνος του...'πλουσιου' Theodore! κουκλος ειναι! (οσο φαινεται δηλαδη:D)