Αναπαραγωγή Παραξενη συμπεριφορα καναρου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης santzos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

santzos

PB New Member
Εγγραφή
12 Φεβ 2009
Μηνύματα
58
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα, μετα απο παροτρυνσεις των παιδιων χωρισα την μανα απο τα 2 μικρα (21 ημερων) και τα εχω σε ζευγαροστρα μαζι με τον μπαμπα,(καθως η μανα ετοιμαζεται για την δευτερη γεννα)
Εχω παρατηρησει ομως οτι ο πατερας ενω τα ταιζει κανονικα τον πιανει που και που καποια <τρελα>και προσπαθει να βατεψει το ενα απο τα δυο😱, φυσικα τον χωρισα καθως δεν γνωριζω εαν ειναι κατι <φυσιολογικο>η οφειλεται σε κατι αλλο.
Οποιος ξερει κατι θα ηταν χρησιμο.
 
πολυ πυρωμενος ο καναρος. Βαλε στην ιδια πλευρα το ζευγαρι σου και απο την αλλη τα μικρα. Θα τα ταιζουν μεσα απο το χωρισμα.
 
Eίναι ακριβώς όπως το κατάλαβες, μόνο που αποτελεί
μια ακίνδυνη εντελώς "επίδειξη" , μιας και αν δεν υπάρχει
συναινετικό θηλυκό απο την άλλη πλευρά, ουσιαστική επαφή δεν υπάρχει.
 
Ουφ... 😀
Να'σται καλα παιδια γιατι ανησυχησακαι με εβλεπα να γυρνω κατσικι στο μπαλκονι
 
Οτι και να ειναι τον εχω βαλει μαζι με την θυλικια και οπως ειπαν και τα παιδια τα μικρα τα ταιζουν απο το χωρισμα.
-Σημερα η καναρα εκανε το πρωτο αυγουλακι απο την δευτερη γεννα 17/4 αν ακολουθησει την πρωτη συνταγη θα κανει αλλα τρια,18-19-20, εδω γενιεται ενα ερωτημα,(καθως θα φυγω στις 19 και θα γυρισω στις 20) ειναι προτιμοτερο να τις βαλω τα αυγα (που θα ειναι τρια, μαζι με το αυγο τις 19)στις 19 η να την αφησω αφου παρω και αυτο απο την 19 και να τις τα δωσο στις 20 το απογευμα; 😕
-Αν τα βαλω στις 20 το τελευταιο δεν θα υπερτερει εναντι των αλλων, καθως θα βρισκεται στην διαδικασια κλωσηματος περισσοτερες ωρες; 😕
 
ανδρεα μπορει και να κανει 5 αυγα. Μην εισαι σιγουρος οτι θα κανει παλι 4.
 
Back
Top