Παρουσίαση πουλιών που θα κατεβούν στις εκθέσεις 2014

Red mosaic 13

PB Member
Πόλη
Καλύβια
Ανοίγω το νήμα για να παρουσιάσουμε τα πουλιά, που θα κατεβούν στις προσεχείς εκθέσεις του Νοέμβρη. 4 σίσκιν, 1 μωσαικό, 1 καρδερινοκάναρο, 1 μέιτζορ (και ενδεχομένως να κατεβάσω άλλο ένα μέιτζορ)
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Γιώργο τα κλουβιά από που τα πήρες και πόσο; Θα γράψω και εγώ όταν είμαι έτοιμος με τα πουλιά που θα κατεβάσω.

Αν έχει σελίδα στείλε μου μήνυμα σε παρακαλώ και θα δω τι θα κάνω.

Από την συμμετοχή μου στην έκθεση του ΠΣΕΠΠ, είχα τα παρακάτω αποτελέσματα.
Στα Red siskin,
1o (με θηλυκό σίσκιν μάλιστα) 93 βαθμούς
3ο με αρσενικό σίσκιν 91 βαθμούς
τα υπόλοιπα δύο σίσκιν μου, 90 και 89.

Στα Μέιτζορ
αρσενικό αρχέγονο με 88
θηλυκό αρχέγονο με 88

Μωσαικό Ασπροκόκκινο
1ο με 93

Καρδερινοκάναρα
89 και 88 βαθμούς αντίστοιχα

Μπράβο Γιώργο Άξιος και του χρόνου! Μια ερώτηση μειτζορ και μπαλκάνικα σε μια κατηγορία ήταν η χωριστά;

ευχαριστώ φιλαράκια, Ανδρέα αν δεν κάνω λάθω δεν είχε μπαλκάνικα η έκθεση.

Στην Κρήτη στην έκθεση που θα γίνει αρχές του μήνα δεν δέχονται καθόλου ιθαγενή πουλιά μόνο υβρίδια ο πρόεδρος μάλιστα μου είπε δεν πειράζει εγώ θα πάω στο πανελλήνιο και θα πάρω τα δικά σου την άλλη μέρα ξανά τηλεφώνημα ούτε και εκεί δέχονται άγρια. Καλά να πάθουμε γιατί πάντα από την καρέκλα μας κάνουμε τα αντράκια. Πάντως ακούγετε εκεί πάνω για έναν κύριο που κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βγουν η πρώτες άδειες για ιθαγενή !

Τέσσερις καρδερίνες είχε η έκθεση οι δύο του Γιώργου και οι άλλες δύο αλλού εκτροφεα.
Δεν ξέρω αν κρίθηκαν στην κατηγορία major ή ευρωπαϊκες.
Πάντως ένα βαψιμο το θέλανε 🙄

Πάντα τα ιθαγενή θέλουν το χρόνο τους στα χρώματα την άλλη χρονιά θα είναι καλύτερα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι παράνομες όλες οι εκθέσεις και αν έχεις ακούσει ότι μπορεί να στην κάνουν απλά δεν δέχεσαι ιθαγενή.,

Δεν ηταν τέσσερις οι καρδερίνες, παραπανω ηταν.
Εδώ τα αποτελέσματα fogr.gr/shows/2014/psepp/apotelesmata.pdf

Δεν διαφωνώ Ανδρέα όπως και ότι δεν έχει τελειώσει το βάψιμο ακόμα, την άνοιξη παίρνουν το φουλ έντονο τους χρώμα εξάλλου είναι και το ταΐζει ο καθένας πχ πόσο ήλιο έχει το πουλί, πόση λουτεϊνη λαμβάνει κλπ
Εγώ τέσσερις καρδερίνες είδα στην έκθεση πάντως.

Εγώ είμαι ακόμα της παλιάς σχολής και αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι η λουτεϊνη βάφει το κίτρινο δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι μπορεί να το κάνει κόκκινο αν έχει την προδιάθεση.

Back