Γενικά Παρουσιάζω το καναρίνι μου τον Αχιλλέα

Kostas Batsilas

PB New Member
Εγγραφή
6 Απρ 2019
Μηνύματα
2
Ευχαριστώ για την ενημέρωση σας. Έχει ένα χρόνο τώρα που πήρα τον Αχιλλέα από δύο μηνών μαζί μου έμαθε να κελαιδαει όπως θα δείτε στο βίντεο και επίσημα κάναμε τα πρώτα βήματα να ζει εκτός κλουβιου μέσα στο σπίτι υπάρχουν βίντεο απλά δε τα έχω ανεβάσει ακόμα youtube!

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Mod edit - Μεταφορά από:
@Kostas Batsilas, Ακόμη και να αγνοηθούν τα αρκετά σφάλματα στο καπέλο το μελανικό αριστερό πόδι το κατατάσσει αυτόματα στα απλά καναρίνια με καπέλο και ως τέτοιο δεν μπορεί να δεχτεί καμία άλλη κριτική.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλησπέρα Κώστα! Πανέμορφος και κελαηδηρός ο Αχιλλέας! Κελαηδάει πολύ γλυκά και μελωδικά! Και μπράβο σου που έχεις "αναπτύξει " καλή σχέση μαζί του! Εύχομαι να σε συντροφεύει πολλά χρόνια!👍
 
Τέλειος και με μελωδικό τραγούδι ο Αχιλλέας σου Κώστα! Να τον χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια! Χαχα! Μόλις έβαλα να δω το βίντεο ή μία κανάρα μου ήρθε όσο ποιο κοντά μπορούσε και άρχισε να τον καλεί.
Και να σου κάνω και μια παρατήρηση, αν σου είναι εύκολο να του αλλάξεις αυτές τις πατηθρες με ξύλινες καθώς αυτές είναι ποίο ξεκούραστες και ιδανικές για τα ποδαράκια του. Από διατροφή, τι του έχεις;
 
Back
Top