Γενικά Περίεργη κίνηση του κοκατίλ μου όταν βλέπει πόδια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MARAKI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MARAKI

PB Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
243
Πόλη
Έδεσσα
γεια σασ! Εχω μια απορια, δεν ξερω τι σημαινει η κηνηση αυτην που κανει το μικρουλι μου, οποτε βλεπει πατουσεσ κ δαχτυλα ποδιων πιο πολυ τα δικα μου βασικα, τρελαινετε, κελαιδαει σαν τρελο κ κανει σαν να μιλαει με τα δαχτυλα του ποδιου μου τα κοιταει κατεβαζει το λοφιο κ κελαιδαει με τισ ωρεσ μαλιστα κουναω κ τα δαχτυλα μου πανω κατω κ αυτο συγχρωνοσ ανεβοκατεβαζει το κεφαλι του σαν να χορευει, ειναι τελειο θα το φαω, αλλα κανει σαν ερωτευμενο με τα δαχτυλα μου 😉οποτε το εχω αγκαλια καθεται λιγο κ μετα κατεθενει προσ τα ποδια κ αρχιζει το τραγουδι...😀
 
κοκατιλ ποδολαγνος λοιπον, ε; φροντισε να εχεις παντα αψογο πεντικιουρ για να τον βλεπεις να χαιρεται συχνα!
 
😀 ! Και της αδελφής μου έχει λατρεία με τα δάχτυλα των ποδιών (τα δικά της κυρίως). Ασχολείται με τις ώρες μαζί τους!
 
Τι μου θυμησες τωρα...
δεν ξερω τι παθαινουν με τα ποδια! Παντως ειχα κατα καιρους καποια περιστερια που ηθελαν πολυ να ζευγαρωσουν με τα ποδια μου! Με παπαγαλους δεν το εχω συναντησει! Εχουν πολυ πλακα!
 
ναι ναι εχω παθει πλακα, τα βαφω εντονο χρωμα για να τα βλεπει κ να χαιρεται, για τα ματια του μονο...😀. Απλα δεν μπωρω να βαζω σχεδιακια με στρασακια. Γιατι τα ξηλωνει κ φοβαμε μην τα ξανακαταπιει.. (την πατησα μια φορα)δεν πειραζει χαλαλει του τοσο ωραια που τραγουδαει... Μηπωσ ξερεται πωσ μπωρω να βαλω βιντεο;να το δειτε τι τελειο ειναι το αστερακι μου!
 
Πρέπει να έχει πολύ γέλιο... Να ανεβάσεις βιντεάκι να το δούμε το τρελό!
 
Back
Top