Γενικά Περιστέρι δεν λέει να ξεκολλήσει από δίπλα μας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Intefix
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Intefix

PB New Member
Εγγραφή
25 Σεπ 2021
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα είμαι καινούργια στο φόρουμ και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Πριν 3 εβδομάδες σε ένα μαγαζί που βρισκόμουν μπήκε ένα περιστερι μάλλον νεαρό θα έλεγα.Στη προσπάθεια του να φύγει θα έλεγα τραυματίστηκε /τρομοκρατηθκε και δε μπορούσα να πετάξει. Οι φτερούγες του φαίνονταν οκ απλά δε πετούσε.Το πήρα μαζί μου δεν ήταν και η πρώτη φορά που το κάνω. Το περιστερι έτρωγε έπινε πήγε και διακοπές όλα καλά.Και ερχόμαστε στο τωρα.Τον βγάζουμε στην αυλή να πετάξει αλλά τίποτα κάνει το κινέζο. Κόβει βόλτες πάνω κάτω σαν να είναι κοτα και μόλις κλείσουμε τη πόρτα και μπαίνουμε μέσα στο σπίτι πεταει και προσπαθεί να μπει και αυτός μέσα είτε από τη πόρτα είτε από το παράθυρο.Τωρα που σας γράφω είναι δίπλα μου στη καρέκλα και με παρακολουθεί. Πως θα γλιτώσω από το κολιτσιδα?Να σας πω μόνο ότι έχω ακόμα 2 γάτες και 2 σκυλιά και όλοι τον βλέπουνε σα λουκουμακι.
 
Χαχα το γλυκούλι δέθηκε πολύ μαζί σου 🥰 Πήγε και διακοπές 😂 Αφού δε λέει να πετάξει και δε μπορείς να το κρατήσεις (που όντως δε γίνεται γιατί υπάρχει και κίνδυνος από τα άλλα ζώα) μπορείς να βάλεις καποια αγγελία να πάει κάπου αλλού, κρατάνε περιστέρια κάποιοι, κάποιος θα ενδιαφερθεί.
 
Γιατί δεν το κρατάς? Με ένα ευρύχωρο σκυλο-κένελ είσαι έτοιμη απο κλουβί. Μπορείς να το φτιάξεις ωραίο.
Aπό φίλη του ΦΒ
118875085_10157100745510946_4679601041676648816_n.jpg
 
Μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Το πουλάκι είναι όμορφο και θηλυκούλι. Θα "ξεψαρώσει" και θα πετάξει. Μετά από λίγα πετάγματα θα δεις εάν μείνει ή φύγει. μην ξανοίγεσαι μαζί του ώστε να μην το κακομάθεις ιδιαίτερα. Στην τροφή είδα και αποξηραμένα σκουλήκια ή μου φάνηκε; Εάν ναι να μην του ξαναδώσεις. Το πουλάκι είναι ιδιαίτερα όμορφο. Ένα καλό μέτρο για να γλυτώσεις είναι να το πας σε κάποια πλατεία που έχει και άλλα πουλιά. Εκεί θα βρει τον χώρο του. Καλή συνέχεια.
 
@gianniskilkis Νομίζω ότι τη φωτογραφία την έστειλε ο Ανέστης από φίλη στο fb με οικόσιτο περιστέρι ως παράδειγμα. Διορθώστε με όμως αν δεν κατάλαβα. Πάντως και της φίλης μας όμορφο θα είναι σίγουρα.😉
 
Back
Top