Τραυματισμοί Περιστέρι χωρίς πόδι

ParrotletTwityZeta

PB Member
Εγγραφή
8 Ιουν 2020
Μηνύματα
795
Πόλη
Μυτιλήνη
Καλησπέρα, σημερα το απόγευμα βρήκα στην αυλή ένα περιστεράκι χωρίς το ένα του πόδι. Το έχω έξω στο μπαλκόνι με λίγη τροφή και νερό (δεν το έβαλα μέσα στο σπίτι μήπως ήτανε άρρωστο και κολλήσει τα παπαγαλάκια. Αν κάποιος μένει Μυτιλήνη και ξέρει να το περιποιηθεί να έρθει να το πάρει.
Να μερικές φωτογραφίες
 

Συνημμένα

  • 20200704_210932.webp
    20200704_210932.webp
    55 KB · Προβολές: 28
Καλησπέρα, σημερα το απόγευμα βρήκα στην αυλή ένα περιστεράκι χωρίς το ένα του πόδι.
Θέλω να πω, διαπίστωσες με κάποιον τρόπο πως το πουλί δεν ζει φυσιολογικά; δηλ είναι ένα γεγονός (έχει ένα πόδι) πρόσφατο; κάτι δηλ που το δυσκολεύει να ζήσει;
 
Ίσως η Κιβωτός (στη Μυτιλήνη) να μπορούσε να σε πληροφορήσει που ν΄απευθυνθείς ή πως να το βοηθήσεις.
Υπάρχουν περιστέρια μ΄ένα πόδι που ζουν και τα καταφέρνουν μια χαρά.
 
Πήρα στην κιβωτό και ο τηλεφωνητής μου είπε ότι λειτουργούν Δευτερα- Παρασκευη και γι'αυτό ρώτησα και εδώ γιατί φοβάμαι ότι δεν θα επιβιώσει ως την Δευτέρα γιατί η κούτα ήταν ανοιχτή και εκείνο δεν έκανε προσπάθεια να πετάξει.
 
Εάν δεν έχει αιμορραγία, μπορεί και να επιβιώσει αφού τρώει και πίνει.Ίσως αν του έβαζες αραιωμένο betadin (με νερό) στην πληγή να βοηθούσε (ως απολυμαντικό, έστω κι αν έχουν περάσει ώρες).
 
Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του και ή να γίνει καλά και να φύγει ή να αντέξει ως την Δευτέρα και να τον πάρω στην κιβωτό και να μην τον φάει το βράδυ καμια γάτα.
 
Από τη στιγμή που το πουλί δεν μπορεί να πετάξει καλό θα είναι να το κρατάς με κάποιον τρόπο προστατευμένο...ή σε μέρος που δεν μπορεί μια γάτα να το φτάσει ή με κάτι που δεν θα της επιτρέπει να το πλησιάσει.
 
Back
Top