Ασθένειες Περιστερι καθεται μαζεμενο και τα ματια του ειναι πρησμενα

MPAMPIS86

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2009
Μηνύματα
34
Πόλη
Περιστέρι
Καλησπερα! Σημερα το πρωι πηγα και αγορασα μερικους παπαγαλους για να συμπληρωσω στο γιακαντι μου. Πηρα αρκετους που εκει τους ειδα ολους μεσα στην υγεια οπως και ειναι απο οτι φαινονται εκτος απο εναν που δεν τον προσεξα και αργοτερα το απογευμα παρατηρησα μερικα συμπτωματα που θα σας πω τωρα... Το πρωτο συμπτωμα ειναι οτι καθεται μαζεμενος αλλα τρωει κανονικα και το δευτερο πιο ανησυχητικο ειναι οτι ειδα τα ματια του πρησμενα και σαν να ειχαν δακρυ... Και ενα δευτερο συμπτωμα το οποιο ειδα ηταν σε μια βουτα στην οποια η γουσα της ηταν πρησμενη,θα ελεγα σαν να ειναι φουσκωμενη με αερα, αλλα επι μονιμου βασεως εδω και τρεις μερες.. Σας παρακαλω πολυ θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το τι μπορει να εχουν και αν γνωριζεται και τι φαρμακευτικη θεραπεια χρειαζονται.. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
 
γεια σου ρε Μπαμπη! Θα βαλεις το gabazin σε σκονη για 5 μερες σε ολα τα περιστερια σου κ αυτα τα 2 που εχουν το προβλημα θα τα απομονωσεις και θα τα βαλεις το gabazin σε χαπι 1 την ημερα για πιο αμεσα αποτελεσματα.
κανε αυτην την θεραπεια κ θα με θυμηθεις!
 
σε ευχαριστω πολυ φιλε! Μηπως ξερεις και απο τι πασχουν; Ειναι σοβαρο; Ειναι μεταδοτικο;
 
ειναι μυκοπλασμα ειναι μεταδοτικο (γιαυτο σε ειπα να απομονωσεις τα 2 που ειναι αρρωστα) και υπαρχει περιπτωση να στο γυρισει σε ορνιθωση!
 
Μπάμπη θα συμφωνήσω με το Σπύρο εν μέρη, να απομονώσεις τα άρρωστα περιστέρια και μόνο σε αυτά να δώσεις τα φάρμακα σε χάπια.
Να καθαρίσεις καλά την κλούβα και να την απολυμάνεις.
Να ταίζεις και να ποτίζεις τα πουλιά έξω από την κλούβα και να μην έχουν μέσα στην κλούβα ούτε φαι ούτε νερό.
Να τους δώσεις αυτόν τον καιρό που σου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα,''ενισχυτικά'' στα υπόλοιπα περιστέρια τα υγιή. (Chevi-duran,Liviferm,Livimun,Miral,multivitamin,Mucosan-tccs,Vitin,Gervit-W)
Να κάθεσαι λίγη ώρα με τα περιστέρια σου και να τα παρατηρείς(αν κάθονται κατσούφικα, αν φτερνίζονται, να τα πιάνεις και να κοιτάς αν έχουν καρίνα, να τους ανοίγεις το στόμα και να βλέπεις αν έχουν κιτρινα στίγματα.)
Δεν κάνουμε ομαδικές θεραπείες με αντιβιοτικά.
Αν θέλεις μπες μέσα σε αυτό το σαιτ και ψάχτο όλο, πήγαινε στους διάφορους εκτροφείς και θα δεις ότι έχουν να κάνουν θεραπείες με αντιβιοτικά για χρόνια, μερικοί έχουν καταφέρει το πιο απλό, την τριχομονάδα που την κάνουμε εμείς κάθε μήνα, να την κάνουν μια φορά τον χρόνο στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Google Μετάφραση
 
Φιλε Λαζαρε για εσενα ενα εχω να πω και αυτο ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ! Εχεις κανει τρομερη δουλεια στο site εχεις πολλες γνωσεις και εχεις ψαχτει παρα πολυ και αυτο φαινεται! Συνεχισε να μας βοηθας γιατι σε μερικους τομεις εχουμε ελειψεις.. Σε ευχαριστω πολυ οπως και τον κυριο Σπυρο πιο πανω!
 
Back
Top