[automerge]1718380868[/automerge]
παιδια καθημερινα εδω και μια εβδομαδα σχεδον βλεπω ενα καινουργιο φτερο στο πατωμα. ενα ολοκληρο, ενα καπως ''φαγωμενο'', ενα σπασμενο. αρχικα ήταν πολλα πουπουλα, αργοτερα μικρα φτερα, μετα φτερα μεγαλα και τωρα φτερα ουρας. σκεφτομουν οτι περναει πτεροροια και ετσι αρχισα να τον κανω μπανιο καθημερινα. κανοντας τον μπανιο παρατηρησα μικρα κενα στο τριχωμα του . φαινεται το δερμα στην πλατη του στην εικονα που ανεβασα. ενα κενο τριχωματος στην πλατη, ενα στο στηθος και ενα κατω απο την φτερουγα του προς το παρον. δεν βρισκω λογο να μαδαει. τα εχει ολα. ειμαι καθημερινα σπιτι, περναει χρονο εκτος κλουβιου, τρωει και τα σπορια του και τα λαχανικα του και τα φρουτα του, ειναι πολυ δραστηριος, τραγουδαει, μιλαει, παιζει. κατι που ειναι καπως ανησυχητικο ειναι οτι κραταει το στομα του ανοιχτο για πολυ ωρα ανα τακτα χρονικα διαστηματα. αυτο εδω και 2 3 μερες. εκεινη τη στιγμη του προσφερω νερο αλλα δεν θελει. καποιες φορες επισης ενω ειναι ταισμενος ερχεται στον ωμο μου και κανει σαν σκυλος που εχει λυγωσει απο το τρεξιμο. σαν να βαριανασαινει. λετε να φταει η ζεστη για αυτο?αυτο στο ραμφος του μηπως ειναι ακαρεα ή κατι τετοιο? ή ειναι απο την φθορα? το φοβαμαι γιατι του εδινα φαγητο μεσα απο το ιδιο δοχειο για 3 με 4 μερες. εχω παραγγειλει ενα κλουβι μεταφορας για να τον παω για τσεκαπ αν χρειαστει. για πειτε ομως και εσεις την γνωμη σας.
Τελευταία επεξεργασία: