Αναπαραγωγή Πετσοπας χωρις γνωσεις

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης descrok
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

descrok

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2014
Μηνύματα
204
Πόλη
Θεσσαλονίκη
πριν ένα μηνα αγορασα ένα ζευγαρι ζεμπρακια πριν λιγο καιρο αρχησα να αναροτιεμαι γιατι δεν ζευγαρονουν μετα από ερευνα ανακαληψα ότι ο πετ σοπας μου ειχε δοσει 2 αρσενικα και όχι ζευγαρι😡
 
Πολυ συχνο φαινομενο. Οι περισσοτεροι ειναι απλοι υπαλληλοι που δεν εχουν ιδεα απο ζωα και δη πτηνα και διαχωρισμο φυλων. Πανε για το μεροκαματο τους και τους νοιαζει μονο να πουλησουν τιποτε, λογικο.

Εσυ οφειλες να ενημερωθεις σωστα και να ξερεις τι ζητας για να ξερεις τι θα παρεις.

Μπορεις να του πας το ενα πισω ζητωντας να στο ανταλλαξει με ενα του αντιθετου φυλου, επισημαινοντας του οτι σου εδωσε 2 αρσενικα.
 
αυτό θα κανω και δεν ηταν υπάλληλος διευθηντης ηταν!
Σκεψου οτι και εγω μπορει να εχω δικο μου καταστημα ρουχων και να μην εχω ιδεα απο μοδα ή να σου λεω οτι ολα σου πανε... ειναι μια επιχειρηση και τα πετσοπ.
 
Γιαννη οταν πας να αγορασεις ενα πουλακι πρωτα πρεπει να ξερεις τα βασικα για αυτο που θα παρεις και μετα να προβεις στην αγορα του.. εσυ θα επρεπε να διαλεξεις το ζευγαρι σου και οχι να κανει κουμαντο ενας εμπορος που επιασε 2 στη τυχη. και απο θεμα φυλου και απο θεμα υγειας του πουλιου. Ελεγχεις οτι το συγκεκριμενο πουλι που θες ειναι ζωηρο, χωρις λερωμενη αμαρα και βρωμικο φτερωμα.
οσον αφορα την αναπαραγωγη τους... Πηρες πριν 1 μηνα αγορασες το ζευγαρι και αμεσως εβαλες φωλια..?
 
δεν εβαλα φολια περιμενα να ζευγαρωσουν προτα και προσξα τι υγεια του αλλα δεν ηξερα πια είναι αρσενικα και πια θυληκα☹
 
δεν εβαλα φολια περιμενα να ζευγαρωσουν προτα και προσξα τι υγεια του αλλα δεν ηξερα πια είναι αρσενικα και πια θυληκα☹
Συγνωμη δεν ηξερες καν το φυλο τους και περιμενες να ζευγαρωσουν; Μηπως βιαστηκες λιγο; Εβαλες δυο πουλια σε ενα κλουβι χωρις να ξερεις καν τι φυλο ειναι και περιμενες να ζευγαρωσουν αμεσως. Χρειαζεται υπομονη. Πηγαινε στο πετ σοπ να στο αντικαταστησει διαβασε περι αναπαραγωγης φορτωσου υπομονη και συντομα θα χαρεις νεοσσους.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Έπρεπε, αλλά ο καθένας ότι βρίσκει... Κάνει. Όταν αγοράζεις και δεν γνωρίζεις τα βασικά για το είδος, εύκολο είναι να σε ξεγελάσουν...
 
του ζιτησα ζευγαρι.ζευγαρι δεν επρεπε να μου δοσει;
Νομιζω σου απαντησε και η Μιραντα
οτι ο πετσοπας ειναι εμπορος και ηθελε να πουλησει. Εμεις αν δεν ξερουμε τα βασικα θα μας δωσει οτι θελει.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Back
Top