Ασθένειες Πιτσιλιές απο αίμα στον τοίχο που έχω το κλουβί

anna2budgie

PB New Member
Εγγραφή
14 Φεβ 2014
Μηνύματα
54
Πόλη
Πειραιάς
καλημέρα παιδιά έχω ανησυχήσει πολύ σήμερα το πρωί στο τοίχο που χω το κλουβί με τα budgie βρήκα πιτσιλιές απι αίμα, χτες το βράδυ λόγω του σεισμού ήταν πολύ ανήσυχα.Απο το βλέπω τώρα δν έχουν τραυματιστεί κάπου πετάνε κανονικά, τι να φταίει; ψείρες;
 
Κάμε ένα έλεγχο στις φτερούγες τους. Καμιά φορά όταν τρομάζουν τα πουλάκια και χτυπιούνται στα σίδερα του κλουβιού ματώνουν και πιτσιλάνε όλο τον τόπο. Να δεις αν έχει καμιά πληγή.
 
Εντάξει είναι οι φτερούγες του,τους κοίταξα κ τους δυο! Μπορεί να ναι απλώς τραυματισμος σε κάποιο ακριανό φτερό;
 
Σε περιπτωση που αντιληφθουμε σπασμενο φτερο πτησης ή ουρας (οχι φτερουγα-κοκκαλο) με αιμα το σωστο ειναι αμεσα να τραβηξουμε και να αφαιρεσουμε το σπασμενο φτερο για να σταματησει η αιμορραγια διοτι αλλιως δεν στματαει ευκολα.
 
Έψαξες καλά όλα τα πουλάκια; Μη τυχών επιχείρησε κάποιο πουλί να τους επιτεθεί και ψιλοτραυματίστηκαν; Αφού είδες αίμα, δεν μπορεί, από κάπου έχει προέλθει.
 
Τα έχω μέσα στο σπίτι, το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι κάποιος μικρό τραυματισμός στα φτερά, τους ελενξα πολύ καλά κ τους παρατήρησα κατά την διάρκεια της μέρας και δεν είδα κάτι περιεργο
 
Back
Top