Καλησπερα! χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Έχω ένα καναρίνι όπου πριν μέρες του έγινε αφαιρεση δαχτυλιδιου γιατί το δαχτυλιδι δεν κουνιοταν και φαινοταν οτι τον στενευε και το ποδι του ήταν κοκκινο και καπως πρησμενο. Καθώς κοβόταν το δαχτυλίδι προκλήθηκε πληγή στο πίσω μέρος. Του δινω AuGMENTIN στο νερο εδω και δυο μέρες αλλά δεν βλέπω κάποιο αποτέλεσμα ( ίσως επειδή δεν πίνει πάρα πολύ νερό). Σήμερα και χθες του έβαλα μπενταντίν γιατί είχε λίγο αίμα. Η πληγή έχει ξεραθεί αλλά φαίνεται ότι τον ενοχλεί. Μήπως θα έπρεπε να ανοιχτεί η πληγή γιανα φύγει το βρώμικο αίμα 

; Το πόδι αυτό το έχει πιο πολυ πάνω και δεν το πολυ πατάει, αλλά όταν πάει να το πατήσει το ακουμπάει πολύ λίγο πάνω στο κλαδάκι. Σκέφτηκα να του βγάλω τα κλαδάκια ώστε να μην ζορίζεται όταν τα πατάει με το πόδι αυτό, μέχρι να γίνει λίγο καλύτερα. Το πόδι του όπως θα δείτε στις φτογραφίες που θα ανεβάσω απο πίσω σε ένα σημείο είναι μαύρο και γενικά κόκκινο. Το μπροστινό μέρος του ποδιού είναι επίσης πρησμένο και κόκκινο. Επίσης νομίζω ότι έχει ακάρεα στα ποδια.
Τέλος, πέρσυ του είχε επιτεθει πουλί και του έκανε πληγή στο πόδι. τον είχα πάει στο κτηνίατρο του έβαλε γύψο και είπε ότι μπορεί να χρειαστεί να το κόψουμε αλλά τελικά δεν χρειαστήκε γιατί μετά μπορούσε να το πατάει κανονικά. Τα νύχια του μας είχε πει ότι θα μαυρίσουν και θα πέσουν και όντως έγινε, εκτός από το μεγάλο που το έχει ακόμα. Αυτά τα αναφέρω γιατί θα το δείτε στις φωτογραφιες. Θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποιος γνωρίζει ή έχει αντιμετώπισει τέτοια κατάσταση για το τι μπορεί να έχει το πόδι του και είναι έτσι και τι μπορώ να κάνω.

[automerge]1633261905[/automerge]
αν δεν φαίνονται οι φωτογραφίες πείτε μου να τις ξανα ανεβάσω. επίσης το κείμενο κόπηκε στην μέση..

Τέλος, πέρσυ του είχε επιτεθει πουλί και του έκανε πληγή στο πόδι. τον είχα πάει στο κτηνίατρο του έβαλε γύψο και είπε ότι μπορεί να χρειαστεί να το κόψουμε αλλά τελικά δεν χρειαστήκε γιατί μετά μπορούσε να το πατάει κανονικά. Τα νύχια του μας είχε πει ότι θα μαυρίσουν και θα πέσουν και όντως έγινε, εκτός από το μεγάλο που το έχει ακόμα. Αυτά τα αναφέρω γιατί θα το δείτε στις φωτογραφιες. Θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποιος γνωρίζει ή έχει αντιμετώπισει τέτοια κατάσταση για το τι μπορεί να έχει το πόδι του και είναι έτσι και τι μπορώ να κάνω.

[automerge]1633261905[/automerge]
αν δεν φαίνονται οι φωτογραφίες πείτε μου να τις ξανα ανεβάσω. επίσης το κείμενο κόπηκε στην μέση..