Φροντίδα Πληροφορίες ή συμβουλές για την ανατροφή blue-fronted amazon

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ricky
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ricky

PB New Member
Εγγραφή
29 Νοε 2008
Μηνύματα
28
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους σας!Έχουμε καιρό να γράψουμε κάποιο μήνυμα αλλά παρόλα αυτά πάντα ενημερωνόμαστε με όλα τα θέματα που δημοσιεύετε. Κατά καιρούς μας έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!
Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι :)που σε λίγο καιρό θα έχουμε μαζί με το Ρίκυ μας και ένα νέο μικρούλη παπαγαλάκο (λίγων μηνών), ένα blue-fronted amazonian (xanthopteryx).Αν και έχουμε μάθει αρκετά γι αυτό το είδος (και μέσα από το φόρουμ αυτό), θα ήταν ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία ή συμβουλή για την ανατροφή του.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 
Τελεια! :D Αλλος ενας αμαζονιου στο φορουμ!

Τι ηλικια θα εχει το πουλακι; Θα τον ταισετε κι εσεις; Εχετε βρει κλουβι, παιχνιδια, πατηθρες, αξεσουαρ?
 
Επειδή θα απουσιάσουμε για αρκετό διάστημα το καλοκαίρι, κανονίσαμε να το πάρουμε αρχές Σεπτέμβρη. Την προηγούμενη εβδομάδα "ξεμύτισε" απ' το αυγό του. Κλουβί θα πάρουμε αργότερα. Παιχνίδια έχουμε ήδη αρκετά αλλά θα πάρουμε κι άλλα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα λόγω της πολύ μικρής ηλικίας του, εκτός από τα βασικά για την ανατροφή του;
 
... Διάβασε και μάζεψε τησ πληροφορίες για το τάισμα με κρέμα... Διάβασε κάθε σχετικό ποστ ... έχεις 60 μέρες να τα μάθεις ολα... μετά το ένα μικρο λάθος σου μπορεί να ειναι μοιραίο! Ετοιμάσου για μεγάλη ευθύνη! Μάθε οσο μπορείς περισσότερα για τα baby amazone.
... Πραγματικά καιγομαι να το δω!
Ρικι, είναι το όνειρό μου να έχω ενα τέτοιο παπαγάλο... κοίτα και φωτογραφίες στο προφίλ μου ) Τα'χω χάσει!
 
Back
Top