Γενικά Πληροφορίες για LoveBirds, κλουβια, παιχνιδια, τροφη κ.α.

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης terrakis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

terrakis

PB New Member
Εγγραφή
19 Απρ 2009
Μηνύματα
38
Θα ηθελα να αγορασω ενα Lovebird και στην συναιχια το ταιρι του
Αν μπορειτε επειδη ειμαι αρχαριος στους παπαγαλους και θα παρω 1 φορα να με πειτε οτι ξερεται και να με δωσεται πληροφοριες για οτι ξερεται για το Lovebird! Π.Χ διαστασεις κλουβιων, παιχνιδια, τροφη, εξημερωση, βιταμινες, μεχρι ποια ηλικια μπορω να τα εξημερωσω και πως μπορω, λαχανικα και φρουτα, κλαδια, αμμο και οτι ξερεται για αυτη την ρατσα!
 
Καταρχήν καλύτερα είναι να τα πάρεις μαζί. Τα Lovebirds είναι κυριαρχικά πουλιά και θα είναι πιο δύσκολο ένα πουλί που θα το έχεις κάποιο διάστημα στο χώρο σου να δεχτεί το καινούριο.
Για τις υπόλοιπες πληροφορίες αν ψάξεις λίγο τα θέματα στο forum θα βρεις άπειρες πληροφορίες. Σύντομα θα σου απαντήσω σε αυτά που αναφέρεις :

διαστασεις κλουβιων : Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο. Θέλουν χώρο για τα πουλιά αλλά και τα παιχνίδια (που πρέπει να υπάρχουν πάντα).

παιχνιδια : Διάφορα μπορείς να χρησιμοποιήσεις έτοιμα ή φτιαγμένα από σένα. Προσοχή στα τοξικά υλικά (χρώματα κλπ). Τα παιχνίδια πρέπει να ανανεώνονται κατά διάστήματα,

τροφη : Μια καλή βασική τροφή για Lovebirds και πολλά φρούτα (σχεδόν καθημερινά).

εξημερωση : Είναι ένα τεράστιο θέμα από μόνο του. Όλα τα πουλιά δεν είναι ίδια και όλα δεν εξημερώνονται εύκολα. Πιο εύκολα εξημερώνονται αυτά που έχουν ταϊστεί στο χέρι και είναι μικρά σε ηλικία. Επίσης πιο εύκολα εξημερώνεται ένα πουλί παρά δύο, αλλά σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται καθημερινή ενασχόληση μαζί του και για αρκετή ώρα γιατί είναι πουλιά που θέλουν τη συντροφιά.

βιταμινες : Βλέπε τροφή, τα φρούτα καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες σε βιταμίνες. Κάνε και μία αναζήτηση στο forum για περισσότερες πληροφορίες

κλαδια : Τι εννοείς;

αμμο : Απαραίτητη όπως σε όλα τα πουλιά.
 
Back
Top