Γενικά Πληροφορίες για lovebirds

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης letta
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
γεια σας παιδια! Ηθελα να ρωτησω το εξης αυτην την φορα... ανακαλυψα οτι μαλλον θα ηθελα ενα ζευγαρι Lovebirds... χμμμ δεν ξερω ομως αν ειναι καλο να παω σε ενα πετ σοπ και να παρω. Γιατι; γιατι δεν ξερω πως θα ειμαι σιγουρη τι ηλικια ειναι τα πουλακια ή τι φυλλο θα εχουν...ή αν θα ειναι αδερφια και αν πειραζει... και φοβαμαι μηπως με κοροιδεψουν. εχει κανεις καμια ιδεα; Μηπως καποιος εχει ζευγαρωσει τα δικα του; η αληθεια ειναι οτι διαβασα οτι αν ειναι μικρα.. μπορουν να εξημερωθουν.. Ποσο; και παλι.. Δεν ξερω.. Προφανως ειναι εξυπνα αλλα και πεισματαρικα.. χωρις να ξερω τι απαιτουν σαν περιποιηση.. σαν πρωτη φαση.. μαρεσουν τα χρωματα τους.. ειδικα τα γαλαζοπρασινα και τα ροδακινο-πρασινα.. Ομορφουλια... Οτι ξερετε για αυτα.. Παρακαλω.. Θα ηθελα να μαθω κι αλλα πραγματα! Ευχαριστωωω:)

Να κοιταξεις τα βραχιολακια στα ποδια να ειναι 2007 οχι μεγαλυτερα, για τους εξης λογους.
Μπορει να ειναι στειρες οι θηλυκες, να μην κλωσανε τα αυγα η να μην ταιζουνε.
Τα love στους 7 μηνες ζευγαρωνουνε. Ακομα πριν τα παρεις να δεις οτι ειναι ζευγαρι γιατι πολλα πετ δεν τα ξερουν απλα οταν καθετε το ενα διπλα στο αλλο τα λενε ζευγαρι. Ο αρσενικος εχει 2 κλειστα κοκκαλα απο κατω ενω στη θηλυκια ειναι ανοιχτα. Αν τα καταφερεις και βγαλεις μωρα μολις αρχισουν να βγαζουν πουπουλα τα περνεις και τα ταιζεις με ειδικο χυλο για παπαγαλακια και θα γινουν πολυ ημερα και θα τα εχεις εκτος κλουβιου.

δεν θες να πας σε εκτροφειο;νομιζω ειναι το καλυτερο γιατι βλεπεις και τις συνθηκες! Αν θελεις εχω ενα βιβλιο που λεει απο που μπορω να βρω εκτροφεις! Επισης σημερα μαλλον θα παω τα δικα μου στον πτηνιατρο και θα τον ρωτησω για εκτροφεις...

ειναι ενα βιβλιο( θα σου στειλω σε πμ)που λεει απο που μπορουμε να βρουμε εκτροφεις! Θα το κοιταξω και θα στειλω σου αυριο να σου πω! Δεν το εχω εδω το βιβλιο...

ειναι ενα βιβλιο( θα σου στειλω σε πμ)που λεει απο που μπορουμε να βρουμε εκτροφεις! Θα το κοιταξω και θα στειλω σου αυριο να σου πω! Δεν το εχω εδω το βιβλιο...

Καλησπέρα!

Προσπάθησα να σου στείλω pm σχετικά, αλλά το inbox σου είναι γεμάτο ☹

Αν και έχω βρεί pet shop του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι άνθρωπος και όχι έμπορος (με την αρνητική έννοια του όρου), αν μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για εκτροφείς αλλά και για το βιβλίο (ειδικά αν απευθύνεται σε Lovebirds/παπαγάλους θα με ενδιέφερε να το αγοράσω αν κυκλοφορεί) στείλε μου pm.

Ευχαριστώ!

Back