Γενικά Πληροφορίες και εμπειρίες σχετικά με τα καναρινια norwich

Red mosaic 13

PB Member
Εγγραφή
28 Φεβ 2009
Μηνύματα
347
Πόλη
Καλύβια
μπορει καποιος να με "καθοδηγησει" για την ρατσα καναρινιων norwich? καποιες φωτο, δυο τρια λογακια αν μπορω να της βρω ευκολα απο ελληνα εκτροφεα, η μονο απο τις εισαγωγες που κανουνε, επισης και τις εμπειριες σας απο την αναπαραγωγη τους
 
Φιλε Γιωργο,τα norwich ειναι μια ιδιομορφη ρατσα καναρινιων τυπου, που χριζουν ιδιαιτερη προσοχη και γνωσεις. Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι μια ρατσα που μου αρεσει πολυ, αλλα οι γνωσεις μου στο θεμα τυπου ειναι αρκετες οχι ομως εκεινες που χρειαζονται για εκτροφη... Εδω Θεσ/νικη υπαρχουν εκτροφεις στον ΕΠΑΜ που εχουν καλα πουλια, απο τιμες δεν γνωριζω...Αποψη μου αν παρεις πουλια, παρε απο εκτροφεα...
 
θεοδωρε, την αποψη σου θα την ακολουθησω οπωσδηποτε. αν και δεν μου αρεσουν τα στερεοτυπα και κοινοτυπα που ισως ακουγονται, αλλα μονο απο ελληνες εκτροφεις θα παιρνω πουλια, ποτε ποια εισαγωγης. Να σημειωσω οτι ειναι απλα η αποψη μου, που βασιζεται στην μεχρι τωρα μικρη μου εμπειρια, σε καμια περιπτωση δεν ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ.
 
Φίλε δες εδώ: https://community.petbirds.gr/threa...-άλλες-ιδιαιτερότητες-έχουν-τα-norwich.17148/
και εδώ: https://community.petbirds.gr/threads/Που-θα-βρω-ζευγάρι-norwich-στη-Θεσσαλονίκη.16870/

Επίσης να πω πως καλοί είναι οι Έλληνες εκτροφείς, αλλά, άν δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις και σου χρειάζετε, τότε, μαζεύεις χρήματα και με πολύ καλές γνώσεις που έχεις για τη ράτσα που σε ενδιαφέρει πάς και αγοράζεις τα πουλάκια μόνος σου, οπότε ξέρεις και τι πέρνεις. Αν περιμένουμε να μας πουλήσουν τα πετ σοπ καλά εισαγώμενα πουλιά, αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Φιλικά
 
στην Αθήνα εχουμε πολλους και καταξιομενους εκτοφεις norwich , με πολλες διακρισεις σε πανελληνιες και διεθνης εκθεσεις.
εαν παρεις τηλεφωνο σε συλλογους που εχουν εδρα στην Αθήνα θα σε κατατοπισουν.
 
Φίλοι θέλω να κάνω μια πρόταση με αφορμή αυτό το θέμα. Καλό θα είναι αν κάποιος ζητά πληροφορίες για εκτροφείς συγκεκριμένης ράτσας να δίνουμε απευθείας τα στοιχεία του μέσω των ιστοσελίδων ή με π. Μ.
Είναι μεγάλη ταλαιπωρία και έξοδα πιστεύω να πάρει τόσα τηλέφωνα για να βρει εκτροφείς με τη ράτσα που θέλει. Επίσης αν κάποιος από εμάς διαθέτει τη ράτσα να το λέει, νομίζω αυτό δεν απαγορεύετε, απαγορευετε μόνο η αγοραπωλισία μέσω της ιστοσελίδας κλπ.

Φιλικά
 
Back
Top