Φροντίδα Πληροφορίες σχετικά με την υγεία και την εκπαίδευση των eastern rosella

Miranda

PB New Member
Εγγραφή
21 Απρ 2020
Μηνύματα
15
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιος που να έχει παπαγάλο eastern rosella, ώστε να μου πει από την δική του προσωπική εμπειρία σχετικά με την υγεία, την εκπαίδευση τους κλπ; Είμαι σχετικά νέα παπαγάλο - μαμά 😍, διαβάζω στο ίντερνετ, έχω επισκεφθεί πτηνιατρο, αλλά θέλω να παρέχω οσο καλύτερη φροντίδα μπορώ στο παπαγαλάκι μου γι'αυτο και γράφω εδώ. 🙂️ Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αυτός είναι ο φίλος μου
 

Συνημμένα

  • IMG_20200501_115702_888.webp
    IMG_20200501_115702_888.webp
    82,1 KB · Προβολές: 8
Μια eastern ροζέλα ήταν απο τους πρώτους μου μεσαίους παπαγάλους πριν ξεκινήσω με τις αμαζόνες. Έβγαινε απο το κλουβί και πετούσε λίγο μέσα στο σπίτι, καθόταν πάνω στο κλουβί της με τις ώρες αλλά χάδια δεν ήθελε ποτέ. 2-3 σπάνιες φορές ανέβηκε στο δάχτυλό μου ενώ είχε προσγειωθεί στο πάτωμα. Κατά τ'άλλα θεωρούνται απο τα λιγότερο εκπαιδεύσιμα είδη. Μην απογοητεύεσαι όμως και κάνε την προσπάθειά σου.
 
@christina07 σε ευχαριστώ πολύ 😊
[automerge]1593439048[/automerge]
@Stavros ευχαριστώ, πολύ χρήσιμο! Κάτι που δεν είδα να το γράφει και το έχω απορία περίπου τι ποσότητα πχ από αγγούρι μπορώ να του δώσω, καθώς και εάν επιτρέπεται ή όχι η φλούδα;
[automerge]1593439201[/automerge]
@Φοίβος και εμένα βγαίνει από του κλουβί, έμαθε κάνει καλές πτήσεις και μάλιστα δεν θέλει μετά με τίποτα να επιστρέψει μέσα 🤣 βέβαια ούτε σε μένα έρχεται ο δικός μου, μόνο πάνω στο κλαδάκι και αυτό εφόσον υπάρχει φαγητό περισσότερο..
 
Τελευταία επεξεργασία:
περίπου τι ποσότητα πχ από αγγούρι μπορώ να του δώσω, καθώς και εάν επιτρέπεται ή όχι η φλούδα;
Ένα κομμάτι σε τέτοιο μέγεθος που να μπορεί να στερεωθεί στο κλουβί χωρίς πρόβλημα. Επειδή ούτως ή άλλως, μετά από μερικές ώρες θα πετάς ότι μένει, ξεκίνησε από ένα μικρό κομμάτι και αν το τελειώνει σύντομα, βάζεις μεγαλύτερο. Μπορείς και με τη φλούδα, αν είναι δικής σου παραγωγής. Διαφορετικά θα έλεγα να την αποφύγεις.
 
Back
Top